Guus Meeuwis zoekt mooiste trouwfoto’s van fans 

Guus Meeuwis stapte vorig jaar in het huwelijksbootje met styliste Manon. Ter ere van het huwelijk gaven zijn getuigen JW Roy en andere vrienden hen het lied 'Mooier' cadeau. Het liefdesnummer is volgens Guus alleen nog niet compleet zonder de mooiste trouwkiekjes van zijn fans.

Guus Meeuwis zoekt mooiste trouwfoto’s van fans
Foto: Amanda Drost Photography

Mooier

Op de bruiloft van Guus en Manon Meeuwis zongen JW Roy (singer-songwriter), Diggy Dex, Skiggy Rapz, René van Mierlo en Leo Alkemade onder de naam ‘De Getuigen’ het nummer Mooier. Inmiddels is het intieme en romantische huwelijkscadeau uitgegroeid tot een hit en staat het ook op Spotify. Het is dan ook geen verrassing dat het nummer gezongen gaat worden tijdens de Groots met een Zachte G concerten.

Foto’s insturen

Om het nummer extra vorm te geven, wil Guus uiteraard de mooiste trouwfoto’s (fotograaf: Amanda Drost Photography) van zijn huwelijk met Manon laten zien. Als extra toevoeging roept hij nu ook zijn fans op om hun mooiste trouwfoto’s in te sturen. Een deel hiervan zal dan ook tijdens het lied getoond worden. Wanneer je jouw favoriete foto instuurt, maak je ook nog eens kan op 6 (!!) kaarten voor Groots met een Zachte G op 18 juni.

Stuur voor 7 juni jouw trouwfoto in op: www.guusmeeuwis.nl/mooier