Win luxe messen t.w.v. €500 van Wüsthof Prijsvraag

De luxe messen van Wüsthof zijn een must voor in jullie keuken. Wij mogen deze editie niet één, maar twee vouchers weggeven t.w.v. 500 euro! Kans maken? Scroll dan snel verder.

Win luxe messen t.w.v. €500 van Wüsthof

Maak kans op luxe messen naar keuze t.w.v. €500 van Wüsthof

Is jullie keuken toe aan een upgrade of hebben jullie altijd al messen van topkwaliteit willen hebben? Dan is dit jullie kans! Familiebedrijf Wüsthof is al zo’n tweehonderd jaar expert in het maken van deze prachtige messen. Wüshof zit vanaf het begin dan ook gevestigd in de ‘City of Blades’ in Duitsland, waar het momenteel door neef en nicht Viola Wüsthof en Harald Wüsthof gerund wordt.

Win luxe messen t.w.v. €500 van Wüsthof

Vul het formulier in om kans te maken

Om kans te maken op die geweldige voucher van 500 euro, hoef je alleen dit formulier in te vullen en de prijsvraag te beantwoorden. Vergeet je ook niet jezelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief, dat zouden we hartstikke gezellig vinden! Iedere twee weken versturen we dan een mailtje met daarin tips en inspiratie voor jullie bruiloft. Natuurlijk houden we je dan ook up to date over nieuwe winacties. Een compleet overzicht van alle give aways kun je ook op onze winactie-pagina vinden, deze houden wij ook bij.

Deze winactie is helaas afgelopen.