Christian Bauer – de mooiste trouwringen voor hem en haar Brand story

Trouwringen van Christian Bauer worden sinds 1880 met vakbekwaamheid, de hoogste precisie en veel liefde voor detail gemaakt. Door deze jarenlange ervaring en grote handwerkkunst krijgt elk afzonderlijk exemplaar van de ringen een perfecte schoonheid.

Bij het maken van de ringen, wordt aan elke stap in het proces grote aandacht en toewijding besteed. Hierdoor is de schoonheid niet slechts voor één prachtig moment is, maar voor altijd. Dit wordt bevestigd door een blik op de hand van degene die een
Christian Bauer-ring draagt, ook vele jaren na het aanschuiven van de ring.

Van oudsher is het streven van Christian Bauer het maken van een perfect sieraad als symbool voor eeuwige liefde. Om dit waar te kunnen maken, produceert men alles in eigen beheer in Duitsland . De ringenfabrikant gebruikt de meest hoogwaardige materialen: platina, goud en diamanten. Er wordt uitsluitend samengewerkt met de meest gerenommeerde leveranciers. Juist als het gaat om grondstoffen, is een duurzaam en verantwoordelijk handelen belangrijk. Dat geldt zeker voor de diamanten.

Love stone

In iedere nieuwe Christian Bauer ring krijgt u een gratis en betoverende Love-Stone, een briljant die tussen het edelmetaal stempel en het meesterteken van Christian Bauer, opblinkt. Verborgen en bewaard tussen u en uw trouwring is deze niet voor iedereen zichtbaar, maar u en uw partner weten van dit schitterende geheim. U kunt kiezen uit een witte (white) of zwarte (fancy black) diamant. De diamant wordt uitsluitend op uw verzoek gezet.

In plaats van de trends te volgen, kiest Christian Bauer voor tijdloze ontwerpen die een levenlang met liefde en comfort gedragen kunnen worden. Trends komen en gaan: het design van Christian Bauer blijft.

Voor meer informatie en onze verkoopadressen: www.christianbauer.nl