Trouwkaart | Unieke lasergesneden uitnodigingen 

Trouwkaart | Unieke lasergesneden uitnodigingen

Alsof de wondere papieren wereld van het huwelijksdrukwerk nog niet gevarieerd genoeg was, is er nu een nieuwe techniek waarmee je jullie uitnodigingen heel bijzonder kunt maken. Met de lasersnijtechniek creëer je namelijk de mooiste cut-out ontwerpen helemaal op maat. We love!

Een speels bloemenrandje, de skyline van jullie favoriete stad, jullie silhouetten of initialen: je kunt het zo gek niet bedenken of met lasersnijden kun je heel unieke trouwkaarten laten maken. Met een speciale laser wordt het papier haarscherp op maat gesneden zodat je de mooiste motieven, patronen en plaatjes creëert. Door het lasercut ontwerp te combineren met mooi gekleurd papier of een foto van jullie loveshoot, komt het ontwerp extra mooi tot z’n recht. Zo nodig je jullie gasten heel stijlvol uit voor de grote dag.

Get inspired

Lasercut elementen zijn op heel veel verschillende manieren toe te passen. Je kunt bijvoorbeeld een speciale hanger maken met jullie namen en trouwdatum die je aan de envelop of aan de kaart zelf vastmaakt. Verstuur je meerdere kaartjes (denk aan de uitnodiging, het programma, een RSVP-kaart en routebeschrijving), laat dat een gekleurde wikkel maken met een lasercut van jullie trouwlogo. Ook mooi: een gelaserd ‘Dank je wel’ over jullie favoriete trouwfoto als bedankkaartje voor de gasten.

// Bonus: behalve op papier kan de lasercut techniek ook toegepast worden op andere materialen, zoals hout, kunststof en acryl. Zo kun je ook andere kunstwerkjes creëren zoals een taarttopper voor die geweldige bruidstaart.

Wanneer verstuur je ze?

x Save-the-datekaarten: minstens tien tot acht maanden voor de bruiloft.

x Uitnodigingen: uiterlijk zes weken voor de grote dag.

x Bedankjes: volgens de etiquette op z’n laatst een maand na de bruiloft.