Wat voor bruiloft wil jij? 

Je bruiloft is een one-time-event en het is logisch dat je het maken van keuzes daarom best spannend vindt. Hoe weet je nu wat voor bruiloft je precies wilt? Wij geven je tips.

Wat voor bruiloft wil jij?
Foto: Nienke van Denderen Fotografie

Inspiratie verzamelen

Dit staat voor ons op nummer 1! Pak Bruid & Bruidegom Magazine erbij en scheur alles uit wat je mooi vindt. Maak ook een (privé)board aan op Pinterest en begin foto’s te verzamelen. Snuffel rustig rond en bewaar alles wat je op het eerste gezicht aanspreekt. Dit geldt voor trouwlocaties, maar ook voor gedekte tafels, uitnodigingen en andere mooie deco-details. Ontdek je al een patroon? Tip: maak een apart board aan voor je outfit, accessoires en kapselinspiratie.

My style

Bedenk hoe je jouw kledingstijl zou omschrijven. Speel je meestal op safe met basics of is je garderobe helemaal volgens de laatste trends? Kijk ook naar de inrichting van je huis. Hoe zou je de sfeer in jouw (droom)huis omschrijven? Wat zegt dit over jou en je verloofde en hoe kun je dit ‘vertalen’ naar jullie bruiloft?

LEESTIP: SYMBOLISCH & SPIRITUEEL: ALTERNATIEVE TROUWRITUELEN

Kleur bekennen

Ga samen met je lief naar de bouwmarkt. Niet voor je DIY-decoratie (ook leuk), maar voor het schap met verfstalen. Kies los van elkaar vijf kleuren die je mooi vindt en leg die naast elkaar. Matcht dat niet zo goed, kijk dan wat de gulden middenweg is. Focus op twee hoofdkleuren en tadaaaaa: je hebt de basis voor jullie bruiloft!

Tip: wij verzamelden al heel veel inspiratie voor je op onze Pinterest-pagina. Check onze favoriete foto’s via @bruidmagazine!