Stadskasteel Oudaen: het ideale decor voor jullie onvergetelijke dag Brand story

Stadskasteel Oudaen: het ideale decor voor jullie onvergetelijke dag
FOTO: Willem Joop Lagarde

Zien jullie het al voor je? Samen met je grote liefde vaar je over de gracht en stappen jullie letterlijk vanuit de boot Stadskasteel Oudaen in. Jullie kiezen wat je het leukst vindt: via de hoofdingang of via de brouwerij jullie entree maken.

Aan het eind van het gangpad in de Linteloozaal staat één van jullie te wachten op de ander die aan komt lopen. Jullie geven elkaar het jawoord onder de romantische houten balken. Zijn jullie bierliefhebbers en willen jullie een intieme ceremonie? In onze brouwerij kan tussen de bierketels getrouwd worden. Natuurlijk leent de brouwerij zich ook zeer goed voor een taart- en toostmoment. Jullie snijden samen de taart aan en proosten op het huwelijk met een glas bubbels of een glas eigen gebrouwen bier!

In de authentiek ingerichte Houdaenkamer of in een van de (vernieuwde) moderne zalen staat een koninklijk opgedekte tafel in dinersfeer. Jullie schuiven aan met al jullie dierbaren en genieten van jullie eigen samengestelde diner.

Als kers op de (bruids)taart stappen jullie in de feestzaal voor een spetterend feest met band of dj naar keuze. Als jullie uitgedanst zijn, een late night snack gehad hebben en ultiem genoten hebben, zwaaien wij jullie uit. Hopend op een grote glimlach op jullie gezicht.

Of jullie nu kiezen voor het complete plaatje of voor een kleinere viering van het huwelijk: voor ons staat jullie droombruiloft centraal. Samen met jullie kijken we graag naar de mogelijkheden om jullie compleet verzorgde bruiloft uniek te maken.

 

Kijk voor meer informatie op onze website, bel en maak een afspraak om langs te komen!