Trouwkostuums CERIMONIA by Carlo Pignatelli

De wereldberoemde bruidegomsmodefabrikant Carlo Pignatelli kan bouwen op 50 jaar creatieve ervaring. En die creativiteit is ook het middelpunt van de nieuwe Cerimonia-collectie in 2019. Vind hier jouw trouwkostuum!

Het unieke design en de perfecte pasvorm maken deze kostuums zo mooi. De focus ligt op een strak silhouet, waardoor je mannelijke figuur extra goed uitkomt.Het bruidegomsmodemerk staat al jaren voor hoge kwaliteit kleermakerskunst en elegantie, met een moderne touch. Vooral de jasjes vallen op met de unieke pasvorm, waardoor Carlo Pignatelli zich onderscheidt van andere fabrikanten. Details zoals geborduurde accessoires en bijzondere knopen met exclusieve kristallen maken je bruidegomslook af.

Unieke kostuums
De bijzondere combinatie van vormen, kleuren en stijlen is kenmerkend voor de kostuums van deze Italiaanse fabrikant. Ben je op zoek naar een uniek kostuum, dan ben je hier aan het juiste adres. Ook voor op maat gemaakte smokings en rokkostuums (perfect voor een speciale gelegenheid als je trouwdag) kun je hier terecht.


De glanzende kostuums van Carlo Pignatelli geven je als bruidegom een zelfbewuste, modieuze look. 

Bekijk hier nog meer modellen van Carlo Pignatelli!
Categorie:  Bruidegom Tags: bruidegom, trouwkostuum, bruidsmode, bruidegomsmode, kostuum voor bruiloft, trouwpak, klassiek trouwpak
Inloggen
NL BA Bedankjes NL BA Essense