Trouwringen zien, voelen en passen Brand story

Yes, het gaat gebeuren: jij en je aanstaande gaan binnenkort trouwen. Gefeliciteerd! Hebben jullie nog geen trouwringen gescoord? Rozenhof Trouwringen staat voor jullie klaar. Maar wie is Rozenhof Trouwringen en wat kun je bij ons uitzoeken?

Trouwringen uitzoeken in een trouwringenstudio

Wij verwelkomen aanstaande bruidsparen in onze trouwringenstudio aan huis. Tijdens jouw zoektocht naar trouwringen staat er een trouwringenspecialist geheel voor jou klaar. Persoonlijk advies staat namelijk hoog bij ons in het vaandel. Om deze reden werken wij ook op afspraak. Kun je overdag geen ringen uitzoeken? Geen probleem! Wij zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Grote collectie in verschillende stijlen

Wat kun je in de romantische trouwringenstudio van Rozenhof Trouwringen uitzoeken? De keuze is reuze bij ons! Wij hebben een vaste collectie van meer dan 4000 modellen en hebben de optie tot eigen ontwerp. Dus heb je iets leuks gezien op Pinterest en ben je daar helemaal verliefd op geworden? Laat het vooral aan onze goudsmid zien en de kans is groot dat wij jou verder kunnen helpen.

Ga jij voor exclusief & chic, smal & elegant of stoer & robuust? Wij hebben alles onder één dak! Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, gaan wij heel systematisch te werk en onze specialisten hebben in een handomdraai door waar jouw voorkeur naar uit gaat. Tevens bieden wij naast trouwringen ook verlovingsringen, relatieringen én vriendschapsringen aan.

Alles is mogelijk

Elk model is verkrijgbaar in verschillende materialen. Denk aan goud, platina, carbon of titanium. Vervolgens kun je zelf de afwerking kiezen. Houd je meer van een gladde of van een matte trouwring? Of misschien zelfs een combinatie. Als kers op de taart kiest de bruid vaak een edelsteen. Ook daarin is de keuze reuze! Ga jij voor een diamant, een gekleurde diamant of voor een gekleurde edelsteen; de blauwe saffier, groene smaragd of de rode robijn bijvoorbeeld. Bij Rozenhof Trouwringen is alles mogelijk!

Houd Rozenhof Trouwringen in de gaten

Wil jij niks missen over alles wat met trouwringen te maken heeft en inspiratie op doen? Vergeet ons dan niet te volgen op Facebook en Instagram. Bekijk ook vooral onze borden op Pinterest. Bovendien kun je ons tegenkomen op vele trouwbeurzen. We hopen jullie gauw te mogen ontmoeten!