Bezegel jullie liefde met MEISTER trouwringen Brand story

MEISTER-ringen zijn een oprecht symbool voor een levenslange verbondenheid. Van verlovings- en trouwringen tot dierbare memoire-ringen.

Video: MEISTER

MEISTER trouwringen

MEISTER ringen zijn een ware verbintenis voor een levenslange band. Van verlovingsringen en trouwringen tot waardevolle memoire ringen. Durf alleen het beste voor jullie liefde te kiezen. Bij MEISTER wordt elk paar trouwringen uniek vervaardigd vervaardigd uit hoogwaardige goud- of platinalegeringen. Samen gedragen met een bijpassende MEISTER-verlovingsring garanderen de elegante trouwringen niet alleen optimaal draagcomfort, ze symboliseren ook de eeuwigheid van jullie geluk samen.

Verschillende materialen

Meister trouwringen zijn bijzonder omdat dit toonaangevende, internationale ringenmerk een breed scala van designstijlen aanbiedt, van traditioneel tot modern, zodat jullie de perfecte ringen kunnen kiezen die helemaal bij jullie persoonlijke smaak en stijl passen. MEISTER gebruikt materialen zoals goud, platina en palladium, waardoor de ringen van goede en duurzame kwaliteit zijn.

Uitmuntende service

Daarnaast biedt MEISTER via haar geselecteerde juweliers een hoge persoonlijke service en de mogelijkheid om ringen geheel aan jullie specifieke wensen aan te passen, zodat jullie ringen kunnen ontwerpen die helemaal naar jullie stijl en smaak zijn gemaakt. Van het eerste begin staan bij MEISTER kwaliteit en duurzaamheid hoog ik het vaandel. Trouwringen van MEISTER zijn onmiskenbare uitingen van samenspel van traditie en innovatie.

Oneindig geluk

In combinatie met een bijpassende MEISTER-verlovingsring garanderen de waardevolle trouwringen niet alleen een optimaal draagcomfort, ze staan ook symbool voor de oneindigheid van jullie gedeelde geluk.

Speciale “M” in de ringen

Alle MEISTER-ringen zijn onmiskenbaar dankzij de “M” in de ringen – het keurmerk staat voor authenticiteit en hoogste vakmanschap “Made in Germany”.

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een van onze geselecteerde juweliers om uitgebreider kennis te maken met de collecties en het laten aanmeten van jullie unieke ringen. Onze geselecteerde juweliers vind je hier:

Van Hell Juweliers, Amersfoort
Van Hell Juweliers, Apeldoorn
Ettema Juwelier, Barendrecht
Van Leeuwen Juwelier & Diamantair, Geldermalsen
Leon Martens Juwelier, Maastricht
Juweliershuis Aalbers, Velp
Juweliershuis Aalbers, Zwolle

Voor nog meer inspiratie en het complete overzicht van de MEISTER trouwring- en verlovingsringen collecties. Bezoek de website van Meister.