#TROUWKRIEBELS

Wilvorst heeft een grote passie voor huwelijken en biedt de perfecte feestelijke outfit voor elke bruidegom en zijn team in de Wedding Guide 2019. Bekijk hier de stijlvolle collecties Aftersix en Cool Wedding.

Het algemene thema van de nieuwe collectie kun je met drie woorden beschrijven: stijlvol, innovatief en persoonlijk. Deze elementen zorgen ervoor dat je van top tot teen straalt in je trouwoutfit. De persoonlijke touch en de eigenzinnige stijl onderscheiden de 2019-collectie Aftersix en Cool Wedding. Want de perfecte outfit gaat niet over je aankleding, maar over het benadrukken van je sterke punten, je comfortabel voelen en stralen op de mooiste dag in je leven, zowel van binnen als van buiten.

Details 
Wilvorst richt zich ook op accessoires die perfect zijn afgestemd op de hele look. Elegante bretels, chique plastrons, mooie strikken, fijne overhemden, bijzondere vesten en bijpassende schoenen en riemen maken de trouwoutfit compleet.#luchtigheid
De snit van het trouwkostuum en het bijbehorende feestelijke gilet is ook in 2019 slank en nauwsluitend. Comfort, functionaliteit en een zekere luchtigheid geven de nieuwe ontwerpen iets extra's. Zo kun je op je grote dag in stijl eten, dansen en feesten.

#diversiteit
De nieuwe Wilvorst-collecties zijn stijlvol, sexy en uniek. De potentiële drager kan vrij kiezen tussen verschillende materialen en kleuren. Vooral wol speelt een centrale rol in combinatie met contrasterende garens. Bovendien zorgen de beste polyestergarens en innovatieve wol-polyestercombinaties voor smaakvolle designhoogtepunten.

Wilvorst blijft trouw aan de wereld van kleuren. Rock the Blue, dat al de trendkleur van het afgelopen seizoen was, zal in 2019 de favoriet blijven van de trouwkleuren. Daarnaast zijn er tinten zoals bros en mokka, die vooral goed staan naast trouwjurken in ivoor en room. Nieuwe grijstinten, de trendkleur Greige, evergreen-zwart en bijzondere kleuren zoals barolo en roodachtig zwart maken de kleurenthema's van de collectie compleet.


#harmonie
Het bijpassende gilet voor het trouwkostuum heeft in 2019 een verscheidenheid aan minimalistische structuren en verschillende kleine patronen zoals paisley of bloemen.

#teamgroom
Omdat niet alleen de bruidegom zelf, maar ook de best man en de groomsmen goed gekleed op de bruiloft willen verschijnen, heeft Wilvorst de collectie Cool Wedding gemaakt en steeds verder ontwikkeld. De focus ligt op de bruidegom met zijn look, maar de groomsmen zijn emotioneel én visueel met hem verbonden. Het verschil met de klassieke After Six-lijn is de styling: double-breasted jasjes met reverskraag, casual bretels en hét nieuwe Wilvorst-accessoire (een pet van dezelfde stof als het gilet) maken de look compleet.

Categorie:  Bruidegom Tags: kostuum, bruidegom, wilvorst, trouwpak, trouwkostuum, klassiek kostuum
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL BA Bedankjes NL SB Ladybird