In deze editie NL

Wie worden jouw bruidsmeisjes?

Als we het op de redactie over bruidsmeisjes hebben, moet ik altijd denken aan de film 27 Dresses. In deze romantische comedy is Jane, gespeeld door Katherine Heigl, al 27 keer bruidsmeisje geweest, in de meest verschrikkelijke outfits: van een duikpak-jurk tot een cowgirl-outfit en erger. Ondanks de gedrochten waarin ze zich moet wringen, vervult Jane haar taak als bruidsmeisje met veel enthousiasme. Bruidsmeisjes worden in Nederland steeds populairder. Het is immers een geweldige manier om je zussen en beste vriendinnen bij jouw bijzondere dag te betrekken. Daarom vind je in deze editie heel veel inspiratie voor bruidsmeisjes op je bruiloft! Allereerst in de geweldige fotoreportage The I Do Crew en ook in de Grote Bruidsmeisjes Special. Daar lees je alle ins en outs over hoe je je bridesmaids kunt vragen en hoe onmisbaar ze eigenlijk zijn op je bruiloft. Oh, en een leuke bonus: de bruidsmeisjesjurken anno 2018 zijn zoooooooveel mooier. Daar zou Jane jaloers op zijn…

Veel leesplezier!

Eefje Koppers
Chef redactie Bruid & Bruidegom Magazine

Hoe maak je een bruiloftsbudget?

Er wordt wel gezegd dat zodra het woord ‘bruiloft’ valt, vrouwen beginnen te stralen en mannen vooral beginnen te rekenen. Hoe weet je hoe g root je budget moet zijn? En hoe zorg je ervoor dat je je daaraan houdt? Lees de handige tips voor het maken van een bruiloftsbudget én hoe je je eraan houdt.

Maatje meer? Maatje mooier!

XS of XXL: elk e bruid droomt ervan om haar perfecte bruidsjurk te vinden. En nee, het is tegenwoordig (gelukkig!) echt niet meer lastig om als curvy bride op zoek te gaan naar je droomjurk. Er is zoveel keuze! Wij helpen je bij de zoektocht naar dé trouwoutfit.

Gratis: de Trouwlocatie Special

Je weet al wel met wie, maar weet je ook wáár jullie elkaar het jawoord willen geven? Van romantisch sprookjeskasteel tot trendy hotel en van sfeervolle beachclub tot gezellige dierentuin: in de Trouwlocatie Special vind je de mooiste trouwlocaties van Nederland.


Sneak peek! Blader hier door de preview van de nieuwe uitgave!
Inloggen