In deze editie NL

Wat wordt jouw bruidsjurk?

“Ik beloof dat ik elke dag meer van je zal houden”, zei ik met een brok in mijn keel tegen mijn (toen nog) aanstaande man. Natuurlijk moesten we daarna nog officieel ‘ja’ zeggen tegen elkaar, maar zo’n persoonlijke gelofte is zó waardevol. Om die belofte van eeuwige trouw draait jullie hele trouwdag. In deze nieuwe editie geven zes bruidsparen een kijkje in dit intieme moment. Houd je zakdoekjes bij de hand, voor als je (net als wij) even een traantje weg moet pinken ;-).

Veel leesplezier!

Leanne van Spronsen
Redacteur Bruid & Bruidegom Magazine

”Ja, ik wil!”

Zoveel bruidsparen, zoveel verhalen. Niet alleen vertellen bruidsparen over hun persoonlijke trouwgeloften, maar je kunt ook meekijken met de grote dag van Andy en Suzan. Zij trouwden op een prachtig kasteel. Pieter-Jan en Helene delen elk hun verhaal over de intieme fotoshoot op hun bruiloft. En heb je nog geen genoeg van al die prachtige foto’s? Klik dan hier voor nog veel meer real life weddings.

Jurken, jurken, jurken...

Weet je nog niet wat in wat voor jurk je jouw gelofte aflegt? In de nieuwe editie laten we je drie verschillende pasvormen zien en zie je hoe je jouw bruidsjurk in een handomdraai omtovert tot party outfit! Van romantische, lichte veertjes tot haute couture: dit is weer een extra dosis jurkeninspiratie!

Ready to party

Je kunt op verschillende manieren vorm geven aan jullie bruiloft. Van overdag tot ’s avonds en van wedding weekend tot romantisch met z’n tweetjes: we geven je handige planningstips voor jullie feest. En die tips zijn er ook voor de kinderen die op jullie gastenlijst staan; het is wel zo fijn als zij zich ook kunnen vermaken. Is duurzaamheid een belangrijk thema voor jullie trouwdag? Check dan vooral pag. 155.

 Extra! Drie gratis specials

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijg je ook drie gratis specials. Vanaf pagina 99 vind je de Bruidsfoto Award Special; vergeet vooral niet te stemmen op jouw favorieten. Voor je aanstaande is er Bruidegom: het enige magazine speciaal voor hem, met de nieuwste trends en handige tips. En omdat de trouwceremonie niet compleet is zonder het aanschuiven van dé ring, vind je de mooiste ringen in Trouwring Magazine.
Sneak peek! Blader hier door de preview van de nieuwe uitgave!
Inloggen