Adverteren NL

Dagelijks in contact met

Bruidsparen die morgen uw klant kunnen zijn!


Wij motiveren bruidsparen tot het organiseren van hun onvergetelijke huwelijksdag. Dit doen we onder andere met inspirerende verhalen, real life weddings, unieke fotoreportages, online polls en leuke ideeën. Met deze unieke en relevante content ondersteunen we bruidsparen met het maken van de beste keuzes voor hun trouwdag. We verbinden ze met trouwspecialisten, die aan de huwelijksdag concrete invulling kunnen geven.

Bruidsparen raadplegen ons dagelijks via onze mediakanalen en ze kunnen in direct contact komen met specialisten in de markt.

Bruid & Bruidegom Magazine
Sinds 1983 is Bruid & Bruidegom Magazine het medium voor bruidsparen dat binding, vertrouwen en onverdeelde aandacht geeft aan bruidsparen. Een influencer van het eerste uur en altijd passend bij de tijdsgeest. Elke jaar publiceert Bruid & Bruidegom ook relevante special magazines als Bruidegom, LookBookTrouwring Magazine, Het Trouwalbum en de Trouwlocatie Special. Trouwring, Lookbook, Locatie, Bruidegom en Trouwalbum. Events als de Bruidsfoto Award (BFA) zijn elk jaar een hoogtepunt.

Bruid & Bruidegom Online
Bruidmedia is vanaf 1996 online actief met www.bruidenbruidegom.nl. Elke dag bezoeken duizenden bruidsparen onze websites voor actuele informatie, wedding tools en het vinden van trouwspecialisten. Met onze magazines en digitale mediakanalen bereiken wij echte bruidsparen die zich oriënteren. Uw klant voor morgen dus.

Bruid & Bruidegom nieuwsbrieven
Elke 2e week stuurt onze redactie aan meer dan 10.000 abonnees een nieuwsbrief met voor bruidsparen relevante en actuele informatie. Zeer op interactie ingerichte informatie. Gelinkt naar meer informatie of naar de website van de trouwspecialist.

Bruid & Bruidegom social media
Een hot nieuwtje, een poll, een nieuwe collectie, een winactie, een stil-sta-momentje, bruidsparenhumor, blije bruidsparen, elke dag zijn onze redacteuren en influencers actief op social media met unieke content voor bruidsparen. En de bruidsparen zijn zeer engaged omdat hun huwelijk hen bezighoudt op het moment dat zij ons volgen.

Bruidmedia Internationaal
Bruidmedia is actief in vijf Europese landen. Jaarlijks bereiken wij in deze landen ruim 600.000 bruidsparen. Als u over de grenzen van Nederland werkt, dan vindt u ons in België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met dezelfde passie, kwaliteit en toewijding aan bruidsparen. Via ons kantoor in Nederland kunt u toegang krijgen tot deze markten. Lekker makkelijk.

Bruidmedia marktonderzoek
Continue marktonderzoek houdt onze redactie en onze marktpartners up to date over ontwikkelingen en gedrag van aanstaande bruidsparen. DE databank met marktinformatie is toegankelijk voor elke vraag die u als marktpartner heeft. De actualiteit en omvang van de onderzoeksgroep maakt de informatie die beschikbaar is waardevol en representatief.

Wat kan Bruidmedia voor mijn bedrijf betekenen?
Bruidmedia verbindt echte bruidsparen met u als trouwspecialist.  Door redactionele content met relevante advertenties te koppelen in premium print- en digitale media komt u in Nederland in contact met de 65.000 nieuwe bruidsparen die allemaal hun eigen huwelijksstory aan het realiseren zijn. Alles anders dan de bruiloften waar zij al geweest zijn.
Wij creëren met u graag een persoonlijk mediaplan, als goede mix van print, online en social media, passend bij uw wensen en uw budget.
 

Onze sales managers:
Remco Rutgers, trouwringen en huwelijksreizen specialist en salesmanager Benelux, r.rutgers@remove-this.bruidmedia.nl 
Wulfert Zevenboom, bruidsmode en bruidsbeauty specialist, w.zevenboom@remove-this.bruidmedia.nl
Cliff Willems, huwelijkslocatie en huwelijksfotografen specialist, c.willems@remove-this.bruidmedia.nl

Direct bellen is natuurlijk nog makkelijker +31 (0) 33 7503500.


Bruid & Bruidegom is een activiteit van Bruidmedia BV, Uraniumweg 17e, 3812 RJ Amersfoort.
Telefoon + 31 (0) 33 7503500, email: info@remove-this.bruidmedia.nl
Bruidmedia geeft aanstaande bruidsparen de mogelijkheid om hun unieke huwelijksdag te organiseren met innovatieve en tijdsgeest bewuste media.
Inloggen