Het Nederlands Openluchtmuseum: trouwen op een unieke locatie Brand story

Het is eindelijk zover, jullie trouwdag! Met verschillende locaties en oneindig veel mogelijkheden is het Nederlands Openluchtmuseum een fenomenale locatie voor een onvergetelijke trouwdag. Kies je voor een huwelijk in het Zeeuwse kerkje of liever in de Kasteelboerderij? Ons salesteam denkt graag met jullie mee!

Het Nederlands Openluchtmuseum: trouwen op een unieke locatie

Een zoektocht naar een huwelijkslocatie kan lastig zijn. Geen locatie is mooi genoeg. Geen setting sfeervol genoeg. Geen culinaire omlijsting gepast genoeg. Tot je Het Nederlands Openluchtmuseum binnenloopt. Hier hebben we alles wat jouw dag tot een dierbare herinnering maakt, op één plek. En we helpen je van start tot eind met alles. Zo kun jij onbezorgd genieten van de mooiste dag van je leven. Laat je inspireren! 

Trouwen in het kleine kerkje uit ’s-Heerenhoek, gewoon in Arnhem? Deze idyllische locatie is zeer geliefd voor de huwelijksvoltrekking! Wij richten het intieme kerkje in zoals jij wilt en de trouwambtenaar zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Het Nederlands Openluchtmuseum heeft ontzettend veel te bieden binnen het 44 hectare museumterrein. Weelderig groen, prachtige gebouwen, adembenemende waterpartijen, bloeiende tuinen. Wat dacht je van een intieme ceremonie in het bos of in de Kasteelboerderij?

Ride in style! Kies de trouwtram voor een nostalgisch huwelijksritje met jullie gasten langs eeuwenoude boerderijen en prachtige tuinen. Jullie bruidstoet wordt op het Entreeplein ontvangen door de trambestuurders en de roomwitte Arnhemse trouwtram is helemaal in stijl versierd met bloemen. De tram stopt op de gewenste locatie, bijvoorbeeld de plek van jullie ceremonie of de locatie van het huwelijksdiner- of feest.

Na het jawoord is het natuurlijk tijd voor feest! Het Nederlands Openluchtmuseum biedt verschillende locaties voor een borrel of receptie, van intiem tot heel groots. Iedereen is welkom. Geniet van alle felicitaties tussen de hapjes en drankjes door en snijd samen de bruidstaart aan onder het genot van een glas champagne. Samen genieten van een heerlijk diner voorafgaand aan je feestavond? Ons hospitality- en horecateam verzorgt jouw gasten tot in de puntjes. Bekijk alvast ons Foodbook online.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij het Nederlands Openluchtmuseum? Neem een kijkje op onze website, Facebook of Instagram.