Verdwenen YouTube-ster Jenna Marbles is getrouwd 

Twee jaar geleden verdween YouTube-ster Jenna Marbles van het internet, vandaag verschenen er opeens foto's van haar op Instagram: Getrouwd! Ze dook samen met Julien Solomita het huwelijksbootje in.

Verdwenen YouTube-ster Jenna Marbles is getrouwd
Foto: @juliensolomita

Married otters

Vandaag verschenen er maar liefst zes trouwfoto’s op het Instagram account van Julien Solomita, haar partner sinds 2013. De twee zijn afgelopen maand getrouwd en stralen van geluk op de geplaatste kiekjes. Als caption bij de foto’s schrijft hij “married otters” ofwel “getrouwde otters”. De twee noemen elkaar als koosnaampjes otters, gezien ze altijd elkaars hand vast houden tijdens het slapen. Een gewoonte die ook otters kennen, zodat ze niet uit elkaar drijven tijdens hun slaap.

Fans van Jenna Marbles, die in het echt Jenna Mourey heet, kunnen hun geluk niet op. Ze hebben namelijk al zo’n twee jaar niets van haar vernomen.

Verdwenen

Jenna was één van de aller eerste vlogsters op YouTube, helemaal terug in 2010. In de ~ongeveer~ tien jaar dat ze actief was op het videoplatform, heeft ze zo’n 20 miljoen abonnees verzameld. In juni 2020 kwam er een eind aan haar YouTube-carrière nadat fans haar confronteerden met bepaalde uitspraken die ze in oude video’s gemaakt had. Ze plaatste een video waarin ze haar excuses aanbood en verdween vervolgens voor goed van het internet. Tot vandaag dus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door julien solomita (@juliensolomita)