Alles over Married At First Sight ep. 8 

In deze aflevering zien we hoe Paula & Remco elkaar het jawoord geven en trouwfoto's maken, en maken we kennis met twee nieuwe kandidaten: Laura & Cathalijne! Zij gaan in deze aflevering op zoek naar hun trouw outfits.

Alles over Married At First Sight ep. 8
Foto: RTL

Paula en Remco

De aflevering begint al goed, namelijk met de bruiloft van Paula en Remco. Het bruidsstel zit aan het altaar, samen met trouwambtenaar Soraya die hen aan elkaar voor gaat stellen. Zo vertelt ze onder andere dat haar ouders haar veel hebben gegeven, maar vooral ook geleerd om hard te werken. De verrassing die op deze informatie volgt, is dat haar ouders in de straat tegenover haar wonen.

Naast dat Paula iemand zoekt die iedere zaterdag met haar patat wil eten, zoekt ze vooral iemand die gelijkwaardig aan haar is. “Waarbij ze zich op haar gemak kan voelen en waarbij ze niet de hele dag haar buik hoeft in te houden of bang moet zijn als er weer een grijze haar bij komt” legt Soraya uit.

Video: RTL

Tijd voor de geloften

Remco trapt de geloften af: “Lieve Paula, daar staan we dan, volkomen vreemden. Maar, nu al met één heel unieke gezamenlijke overeenkomst, wij trouwen omdat experts vinden dat wij bij elkaar horen. En daar hebben wij ons allebei aan over gegeven. Wat fijn om na weken van fantaseren en speculeren er eindelijk een naam en gezicht bij te hebben. En wat zie je er fantastisch uit.”

De geloften van Paula gaan er iets spannender aan toe. Zo vertelt ze dat ze de massage olie (die Remco in het spa pakketje had gedaan) heeft meegenomen ‘voor het geval dat’. Natuurlijk kon een fragmentje niet ontbreken:

Video: RTL

Ja, ik wil

Na de geloften is het tijd voor het jawoord. Terwijl ze elkaars hand vasthouden, zeggen ze beiden ‘ja’ en is het tijd voor de kus. Het wordt een tedere kus op de wang. Vervolgens wisselt het kersverse bruidspaar hun Siebel Juweliers trouwringen uit en wordt er getekend.

Video: RTL

“Dat zit wel snor”

Uiteraard gaat Carlo Boszhard even loshoogte nemen en kijken hoe de gasten over de match denken. Het gaat al direct mis wanneer hij naar de moeder van de bruid gaat, hij stapt namelijk op haar voet. Oeps. En wanneer hij vervolgens naar haar mening en de vragenlijst vraagt, wordt de sfeer er niet beter op. Er stonden blijkbaar nog een hoop andere vragen op de lijst, die ze niet aan Carlo wil vertellen. De vader van Paula (man met enorme snor) krijgt de vraag: “Zit het wel snor?” van Carlo, waar hij wel enthousiast op antwoordt.

Trouwfoto’s

Voordat het tijd is voor het diner en het feest, moeten er natuurlijk trouwfoto’s gemaakt worden. Hier gaat het er ietwat ongemakkelijk aan toe. Voor de foto’s wordt er een kus uitgelokt, maar ook dit keer hapt Paula niet. Het wordt een kus op de wang. Als het aan Remco lag, had het best op de mond gemogen, maar hij heeft er geen enkel probleem mee dat Paula daar niet comfortabel mee is.

De experts zien er wellicht wel een klein probleem in. Het zit ze dwars dat het tot nu toe allemaal erg stijfjes lijkt en vooral Paula een afstand lijkt te creëren. Tussen haar vrienden en familie was ook nog redelijk weinig enthousiasme voor de match te vinden.

Video: RTL

Cathalijne

Hoera, er is weer een nieuwe kandidate. Cathalijne, 30 jaar oud en wonend en werkzaam op een vakantiepark + manegebedrijf. Ze is begonnen bij de paarden en doet inmiddels ook andere dingen waaronder receptiewerk. Ze staat altijd voor iedereen klaar en haar vriendinnen zeggen ook dat je ”met of zonder baby, met of zonder huisdier” altijd bij haar kan verblijven als de nood hoog zit. Ze is op zoek naar iemand die goed is in het huishouden en haar aanstaande vrouw moet ook een goede kledingstijl hebben.

Laura

Laura is 27 jaar en woont in Tilburg, samen met haar huisgenoot. Of het met haar kledingstijl goed zit, mag Cathalijne beoordelen, in ieder geval hebben ze beiden een enorme liefde voor dieren. Laura is namelijk werkzaam bij een huisdierenverzekering en is ook opgegroeid met dieren om zich heen. Zo heeft ze honden gehad, in een asiel gewerkt en net als Cathalijne paardgereden. Ze vindt zichzelf sportief, positief, gezellig en leuk met een gezonde dosis humor.

Video: RTL

Ticket to Ride

Cathalijne stapt als eerst Koonings The Wedding Palace binnen met haar entourage. Zo neemt ze wat vriendinnen, een ex en een andere vriendin mee waarmee ze heeft gedatet. Een interessante combinatie, maar het groepje meiden is enorm supportive en samen steunen ze Cathalijne enorm. Het duurt niet lang voordat de jurk is gekozen en de bubbels erbij gepakt worden. Uiteraard volgt een kaart en cadeautje van haar aanstaande.

Cathalijne en haar vriendinnen zijn al snel onder de indruk. De kaart is compleet in ticket-stijl gemaakt met daarop een leuke tekst en reisdoelen. Ook de PS. van haar verloofde valt in de smaak. Het cadeau? Een Ticket to Ride MAFS bordspel.

Video: RTL

Broekpak

Ook Laura brengt een bezoekje aan Koonings The Wedding Palace voor haar outfit. Gezien ze altijd al gezegd heeft dat ze in een broekpak/jumpsuit wil trouwen, is dat ook het eerste dat ze aandoet. Zowel zij als haar vriendinnen zijn onder de indruk. Toch moet er ook nog even een jurk gepast worden. Eenmaal in de jurk voelt ze zichzelf toch wel een echte bruid, terwijl ze zich in het broekpak meer zichzelf voelt. De keus valt dan uiteindelijk ook op het broekpak.

Ook Laura krijgt een kaart en cadeautje van haar verloofde. Op de voorkant van de kaart staat groot “Time to upgrade your relationship status” met daaronder een ring. Hartstikke leuk! Ook Cathalijne heeft in haar brief gebruikt gemaakt van een PS en zelfs een PS2: “Hopelijk heb je geen vieze taart hebt gekozen, of een met amandel, daar is een vriendin van mij allergisch voor.” Er wordt flink gelachen en volgens haar vriendinnen had Laura deze brief ook zelf kunnen schrijven.

Video: RTL

Lees hier alle samenvattingen van Married At First Sight:

Married At First Sight aflevering 1

Married At First Sight aflevering 2

Married At First Sight aflevering 3

Married At First Sight aflevering 4

Married At First Sight aflevering 5

Married At First Sight aflevering 6

Married At First Sight aflevering 7

Married At First Sight aflevering 8

Married At First Sight aflevering 9

Married At First Sight aflevering 10

Married At First Sight aflevering 11