Alles over Married At First Sight ep. 10 

In deze aflevering zien we hoe Laura en Cathalijne aan elkaar voorgesteld worden en elkaar het jawoord geven. Maar ook hoe Paula en Remco hun huwelijksnacht doorbrengen en op huwelijksreis gaan.

Alles over Married At First Sight ep. 10
Foto: RTL

Laura en Cathalijne

Het bruidspaar zit samen aan het altaar en wordt aan elkaar voorgesteld. Het eerste dat ter sprake komt is de tandenborstel. Laura wist zeker dat ze die van haar zou vergeten, maar had er tóch aan gedacht, vertelt ze trots. Vervolgens laat Cathalijne weten dat ze er voor de zekerheid bijna twee had meegenomen. Laura lacht, zij had er ook eerst meerdere in de koffer, maar die heeft ze er op de valreep uitgehaald.

Hun gezamenlijke liefde voor dieren wordt uitgebreid besproken. Hoeveel dieren de dames hebben en ook het werk dat ze doen. Zowel Laura als Cathalijne werken namelijk in de dierenbranche. Zo werkt Cathalijne in een manege en Laura bij een dierenverzekeraar.

Video: RTL

De geloften

Dan is het tijd voor de geloften. Laura trapt af met de mooie woorden: “Lieve Cathalijne, wat beloof je iemand als je geen idee hebt wat diegene nodig heeft. Waar iemand blij van wordt, wat iemand leuk vindt. Tijdens het lezen van het boek dat je mij gaf, zag ik een mooi verhaal over de olifant en de eekhoorn.” Vervolgens leest ze het stukje voor en sluit ze af met dat ze ongetwijfeld op elkaars tenen zullen trappen, maar er alle vertrouwen in heeft dat het goed gaat komen.

Cathalijne heeft een gedichtje geschreven dat bestaat uit vragen die ze Laura zou willen stellen. Dingen die ze graag van haar bruid zou willen weten. Ze vertelt er wel even bij, dat Laura niet daadwerkelijk direct antwoord hoeft te geven.

Video: RTL

Ja, ik wil

Na de geloften, pakken de dames elkaars rechterhand vast. Het is tijd voor het jawoord. Nadat ze “Ja” en “Ja, ik wil” hebben gezegd wordt er gekust. Vervolgens wisselen ze de Siebel Juweliers trouwringen uit en worden de papieren ondertekend. Onder het genot van gejuich en geklap verlaat het kersverse bruidspaar de zaal.

Carlo zou Carlo niet zijn als hij niet even polshoogte gaat nemen onder de gasten. Gelukkig zijn ze allemaal enthousiast, maar zien ze ook wel dat er een hoop zenuwen waren. Ook bij de dames zelf komt hij vragen of het goed voelt. Ook zij reageren gelukkig enthousiast.

Video: RTL

Paula en Remco

Het eind van hun huwelijksdag is in zicht en ze komen aan bij het hotel. Het is de ruimste hotelkamer die we tot nu toe in het seizoen gezien hebben en het bruidspaar is dan ook zeer te spreken. Op het bed staat een fles champagne voor ze klaar, maar daar gaat helaas wat mis. Wanneer Paula op bed probeert te klimmen (in haar jurk) valt de koeler met ijsblokjes, de glazen en de fles om. Alles wordt nat. Snel wordt alles rechtgezet en dient de koeler plots als vaas, al vallen de rozen er direct weer uit. Tja.

Het stel is nog ongeveer net zo onwennig als dit fragment. Vooral Paula geeft toe nog een afstand te voelen al hoopt ze dat dit beter zal gaan als ze elkaar wat leren kennen. Het positieve nieuwtje is wel dat ze samen in één bed hebben geslapen.

Video: RTL

Huwelijksreis

Even een stapje terug, Paula en Remco hebben in hun hotelkamer van de huwelijksnacht natuurlijk een kaart ontvangen met daarop de bestemming van hun huwelijksreis. De kaart wordt gespot op bed en Remco leest hem voor: “Lieve Paula en Remco, lief bruidspaar. Jullie zijn nu officieel een paar, gefeliciteerd met jullie huwelijk! Eindelijk krijgen jullie de kans om elkaar beter te leren kennen in het decor van de romantiek, jullie huwelijksreis gaat naar het uiterste zuiden van Italië. Het plaatsje waar jullie verblijven heet Locorotondo.”

Eenmaal aangekomen in Italië, stapt het bruidspaar hun hotelkamer in. Hoewel een hoop in de smaak valt, vinden ze het bed toch wel wat krap. Of, zoals Paula zegt, “erg knus.” In de avond gaan de twee uit eten, maar veel wordt en werd er gedurende de dag nog niet echt gepraat. Proost op een beter dag?

Video: RTL

Lees hier alle samenvattingen van Married At First Sight:

Married At First Sight aflevering 1

Married At First Sight aflevering 2

Married At First Sight aflevering 3

Married At First Sight aflevering 4

Married At First Sight aflevering 5

Married At First Sight aflevering 6

Married At First Sight aflevering 7

Married At First Sight aflevering 8

Married At First Sight aflevering 9

Married At First Sight aflevering 10  – huidige pagina

Married At First Sight aflevering 11