WAUW: HUUR NU JE BRUIDSMEISJE! 

Ja, je leest het goed: je kunt vanaf nu een bruidsmeisje boéken. 's Werelds eerste Bridesmaid for Hire-service biedt het perfecte bruidsmeisje voor jouw grote dag.

Het organiseren van het vrijgezellenfeest, het kiezen van de perfecte trouwjurk, het plannen van een onvergetelijke huwelijksceremonie: al deze taken vragen om een bruidsmeisje. Een uitdaging die Jaen Glatz graag aangaat. Ze is de oprichter van ‘s werelds eerste bruidsmeisjesverhuurservice en weet het zeker: dit is de coolste baan ter wereld.

In haar bruidsmeisjesjurk begeleidt Jaen bruiden op hun grote dag en ondertussen denkt ze aan alles! Bruiden kunnen ook in de planningsfase een beroep doen op het professionele bruidsmeisje. De dienst is niet alleen gericht op bruiden: heeft de bruidegom bijvoorbeeld hulp nodig bij het voorbereiden van de toespraak? Geen probleem voor Bridesmaid for Hire.

En als je liever je beste vriend of een naast familielid als getuige hebt, kun je nog steeds profiteren van deze service. Met coachingsessies begeleidt Jean Glatz toekomstige bruidsparen wereldwijd in de planningsfase van de bruiloft, zodat alles op de grote dag soepel verloopt.

Lees ook: Zo wordt jij een bridechilla 

We zijn dol op Jaen Mut: ze heeft een buitengewoon idee verwezenlijkt waarmee ze bruiden ondersteunt op hun spannende reis naar de grote dag!

Nieuwsgierig? Lees hier meer over het Bridesmaid for Hire-concept.