© Ronald de Boer voor Studio 5982
© Ruesch

Trouwringen & Sieraden

Het is één van de hoogtepunten op de trouwdag: het moment waarop het bruidspaar elkaar de trouwringen aanschuift. Hier vind je alle nodige informatie over de ringen en alle bijpassende sieraden.

WIN de ringen van jullie dromen! Feeling lucky? Trouwring Magazine biedt jou met het Trouwring Festival de kans om de ringen van jullie dromen te winnen.
Trouwring Magazine: alles over dé ring Een trouwring is een perfect symbool voor de liefde: oneindig, bestand tegen een stootje en heel mooi. En omdat je een trouwring een levenlang draagt, kies je voor de perfecte ring. In Trouwring Magazine vind je de nieuwste ringencollecties én alle informatie om te helpen bij het maken van je keuze.
Christian Bauer - Trouwringcollectie Trouwringen van Christian Bauer worden sinds 1880 met vakbekwaamheid, de hoogste precisie en veel liefde voor detail gemaakt. Door deze jarenlange ervaring en grote handwerkkunst krijgt elk afzonderlijk exemplaar van de ringen een perfecte schoonheid.
Mokume-gane: ringen met Japanse houtprint De eeuwenoude Japanse smeedtechniek mokume-gane heeft zijn weg gevonden naar de trouwringen. Door verschillende edelmetalen samen te persen, te draaien en weer uit te rollen ontstaat een uniek patroon dat doet denken aan houtnerven. Perfect voor wie op zoek is naar trouwringen in botanische stijl.
Collection Ruesch: trouwringen uit Wenen Bij Collection Ruesch vind je de trouwringen van je dromen, waar je je hele leven verliefd op blijft! Deze trouwringenfabrikant uit Wenen heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en maakt van elke ring een absoluut kunstwerk. 
Inloggen
STYLING NL SB Meister NL SB Gerstner