© Ronald de Boer voor Studio 5982
© Ronald de Boer voor Studio 5982
© Ronald de Boer voor Studio 5982
© Ronald de Boer voor Studio 5982

Trouwringen & Sieraden

Het is één van de hoogtepunten op de trouwdag: het moment waarop het bruidspaar elkaar de trouwringen aanschuift. Hier vind je alle nodige informatie over de ringen en alle bijpassende sieraden.

Van Hell Juweliers maakt trouwringen uitzoeken bijzonder Het uitzoeken van jullie trouwringen is een feest. Om dat bijzonder te maken heeft Van Hell Juweliers een speciale trouwringencorner ingericht. En jullie zijn van harte uitgenodigd om de prachtige trouwringencollecties te bekijken en jullie ringen uit te zoeken.
Christian Bauer - Trouwringcollectie 2016 Trouwringen van Christian Bauer worden sinds 1880 met vakbekwaamheid, de hoogste precisie en veel liefde voor detail gemaakt. Door deze jarenlange ervaring en grote handwerkkunst krijgt elk afzonderlijk exemplaar van de ringen een perfecte schoonheid.
Top Trouwringspecialisten: de mooiste ringen en beste service Waar ga je naartoe voor de mooiste trouwringen én een uitstekende service? Bruid & Bruidegom Magazine heeft Top Trouwringspecialisten in het leven geroepen: een landelijk initiatief van juweliers en edelsmeden met een passie voor trouwringen én bruidsparen.
Wist je dit al? 10 feitjes over jullie trouwringen Ze zijn hét symbool voor het huwelijk: de trouwringen. Hiermee laat je zien dat jullie bij elkaar horen. En de ringen zijn één van de allerleukste dingen om uit te zoeken voor het huwelijk, na je jurk natuurlijk! Met deze feitjes ga je goed geïnformeerd op trouwringenjacht.
Breuning trouwringen: levenslange perfectie Bij zoiets magisch als een bruiloft hoort een schitterende trouwring. En omdat je een trouwring een leven lang draagt, kies je natuurlijk het perfecte exemplaar. In de Breuning-collectie vind je de nieuwste ringen in alle edelmetalen, waarmee je je huwelijk kunt bezegelen.
Inloggen