© Ronald de Boer voor Studio 5982
© Ruesch

Trouwringen & Sieraden

Het is één van de hoogtepunten op de trouwdag: het moment waarop het bruidspaar elkaar de trouwringen aanschuift. Hier vind je alle nodige informatie over de ringen en alle bijpassende sieraden.

Combineer je verlovingsring met een aanschuifring Je hebt een prachtige verlovingsring die je graag wilt combineren met een trouwring. Maar hoe creëer je the perfect match? Heel simpel: met een speciale aanschuifring. Zo mooi en helemaal trendy!
Alles over fairtrade goud Je kunt kiezen voor fairtradebananen, -koffie en -chocolade en tegenwoordig heb je ook fairtradegoud! Dit goud wordt op een eerlijke, mens- en natuurvriendelijke manier gewonnen en verwerkt. Hoe mooi is het om daar je trouwringen van te laten maken?
Trouwring Magazine: alles over dé ring Een trouwring is een perfect symbool voor de liefde: oneindig, bestand tegen een stootje en heel mooi. En omdat je een trouwring een levenlang draagt, kies je voor de perfecte ring. In Trouwring Magazine vind je de nieuwste ringencollecties én alle informatie om te helpen bij het maken van je keuze.
Ins en outs van witgoud
Trouwringen komen in vele soorten, kleuren en materialen. Zoals het mooie en tijdloze witgoud: een heel populaire keuze onder bruidsparen. In dit artikel lees je er alles over! 
Ed Nobel: betaalbare custom-made trouwringen Op zoek naar een bijzonder paar trouwringen? Ga dan eens langs bij juweel- en trouwringontwerper Ed Nobel in Spijkenisse! Dit atelier bestaat al meer dan 29 jaar en is koploper als het gaat om innovatie en trendsetting.
Inloggen