© Ruesch
© Ronald de Boer voor Studio 5982

Trouwringen & Sieraden

Het is één van de hoogtepunten op de trouwdag: het moment waarop het bruidspaar elkaar de trouwringen aanschuift. Hier vind je alle nodige informatie over de ringen en alle bijpassende sieraden.

Alles over parels voor de bruid Er is bijna geen ander sieraad dat een vrouw dezelfde mate van elegantie verleent als een parelketting. Vooral omdat ze zo mooi bij een witte bruidsjurk passen. Ontdek hier alles over deze prachtige kunstwerkjes uit de zee. 
Alles over de diamant Een diamant is schitterend, (bijna) onverwoestbaar en volslagen uniek: het perfecte symbool voor jullie huwelijk dus. Daarom kiezen steeds meer bruiden – en bruidegoms – voor een trouwring met deze edelsteen. 
De triset: al het goede komt in drieën! Mogen we je voorstellen aan de nieuwe liefde in je leven. Eentje die er met een driedubbele lading glans en fonkeling voor zorgt dat je je ogen bijna niet van jullie ringvingers kunt afhouden: de triset.
Combineer je verlovingsring met een aanschuifring Je hebt een prachtige verlovingsring die je graag wilt combineren met een trouwring. Maar hoe creëer je the perfect match? Heel simpel: met een speciale aanschuifring. Zo mooi en helemaal trendy!
Nobilia Sieradenatelier: exclusieve en persoonlijke trouwringen Zijn jullie nog op zoek naar unieke en persoonlijke trouwringen? Ringen die niemand anders heeft? Neem dan eens een kijkje in de Domstad! Bij Sieradenatelier Nobilia maakt goudsmid Chiel Hendriks al 25 jaar heel bijzondere sieraden, waaronder trouwringen! 
Inloggen