© Ronald de Boer voor Studio 5982
© Ronald de Boer voor Studio 5982
© Ronald de Boer voor Studio 5982
© Ronald de Boer voor Studio 5982

Trouwringen & Sieraden

Het is één van de hoogtepunten op de trouwdag: het moment waarop het bruidspaar elkaar de trouwringen aanschuift. Hier vind je alle nodige informatie over de ringen en alle bijpassende sieraden.

Ed Nobel: betaalbare custom-made trouwringen Op zoek naar een bijzonder paar trouwringen? Ga dan eens langs bij juweel- en trouwringontwerper Ed Nobel in Spijkenisse! Dit atelier bestaat al meer dan 29 jaar en is koploper als het gaat om innovatie en trendsetting.
Christian Bauer - Trouwringcollectie 2017 Trouwringen van Christian Bauer worden sinds 1880 met vakbekwaamheid, de hoogste precisie en veel liefde voor detail gemaakt. Door deze jarenlange ervaring en grote handwerkkunst krijgt elk afzonderlijk exemplaar van de ringen een perfecte schoonheid.
Trouwring Magazine: alles over dé ring Een trouwring is een perfect symbool voor de liefde: oneindig, bestand tegen een stootje en heel mooi. En omdat je een trouwring een levenlang draagt, kies je voor de perfecte ring. In Trouwring Magazine vind je de nieuwste ringencollecties én alle informatie om te helpen bij het maken van je keuze.
Top Trouwringspecialisten: de mooiste ringen en beste service Waar ga je naartoe voor de mooiste trouwringen én een uitstekende service? Bruid & Bruidegom Magazine heeft Top Trouwringspecialisten in het leven geroepen: een landelijk initiatief van juweliers en edelsmeden met een passie voor trouwringen én bruidsparen.
Wist je dit al? 10 feitjes over jullie trouwringen Ze zijn hét symbool voor het huwelijk: de trouwringen. Hiermee laat je zien dat jullie bij elkaar horen. En de ringen zijn één van de allerleukste dingen om uit te zoeken voor het huwelijk, na je jurk natuurlijk! Met deze feitjes ga je goed geïnformeerd op trouwringenjacht.
Inloggen