© Ruesch
© Ronald de Boer voor Studio 5982

Trouwringen & Sieraden

Het is één van de hoogtepunten op de trouwdag: het moment waarop het bruidspaar elkaar de trouwringen aanschuift. Hier vind je alle nodige informatie over de ringen en alle bijpassende sieraden.

Alles over fairtrade goud Je kunt kiezen voor fairtradebananen, -koffie en -chocolade en tegenwoordig heb je ook fairtradegoud! Dit goud wordt op een eerlijke, mens- en natuurvriendelijke manier gewonnen en verwerkt. Hoe mooi is het om daar je trouwringen van te laten maken?
Oh zo fijn: kies jij ook voor een smalle trouwring? Less is vaak more. Is dit ook jouw stijlmotto? Dan is een smalle trouwring echt iets voor jou! We hebben ter inspiratie alvast een paar fijne voorbeelden voor je uitgezocht bij een aantal topmerken!
Milgrain: trouwringen in art-decostijl Voor iedere bruid die wegdroomt bij het zien van The Great Gatsby en het liefst als jaren twintig schoonheid voor het altaar verschijnt, hebben wij dé trouwringtip: milgrain!
Breuning trouwringen: levenslange perfectie Bij zoiets magisch als een bruiloft hoort een schitterende trouwring. En omdat je een trouwring een leven lang draagt, kies je natuurlijk het perfecte exemplaar. In de Breuning-collectie vind je de nieuwste ringen in alle edelmetalen, waarmee je je huwelijk kunt bezegelen.
Alles over parels voor de bruid Er is bijna geen ander sieraad dat een vrouw dezelfde mate van elegantie verleent als een parelketting. Vooral omdat ze zo mooi bij een witte bruidsjurk passen. Ontdek hier alles over deze prachtige kunstwerkjes uit de zee. 
Inloggen