Adverteren NL

Deel uw boodschap met onze lezers!

Duizenden bruidsparen staan ieder kwartaal weer te trappelen om de nieuwe editie van Bruid & Bruidegom Magazine te kopen en te lezen. Op www.bruidenbruidegom.nl vinden ze tegelijkertijd een dagelijkse dosis bruiloftsinspiratie. Daarnaast sturen wij hen iedere twee weken een nieuwsbrief met leuke nieuwtjes, prijsvragen en tips.

De perfecte plek voor adverteerders
Het meest gelezen bruidsblad van Nederland is niet alleen een geweldige bron van informatie en inspiratie voor bruidsparen. Het is ook voor u als adverteerder de perfecte plek om bruidsparen op de hoogte te brengen van uw producten en diensten. En uitgever Bruidmedia BV heeft alles in huis om uw boodschap met onze duizenden lezers te delen.

Internationale bruiloftsspecialist
Bruidmedia is gespecialiseerd in het ontwikkelen en publiceren van media voor bruidsparen in Nederland, BelgiĆ«, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Naast Bruid & Bruidegom Magazine geeft Bruidmedia ook jaarlijks verschillende themaspecials uit als: Bruidegom, LookBookTrouwring Magazine, Het Trouwalbum en de Trouwlocatie Special. De website bruidenbruidegom.nl vormt de digitale aanvulling op het magazine en de diverse themaspecials.

Uw contactpersonen
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om bij ons te adverteren? Of wilt u meer informatie over onze bladformules, actuele marktonderzoekgegevens, advertentietarieven of technische specificaties? Neem dan contact op met ons!

Onze sales managers:
Gerdien Bos
Remco Rutgers
Miranda van Ingen
Annika Brinker
Mail ons via info@bruidmedia.nl of bel op nummer: 033 - 750 35 00.
Inloggen