Sneak peek: blader door de nieuwe uitgave!

Het nieuwe magazine:

Trends, tips en inspi

+ Trouwalbum Special

In de nieuwe editie van Bruid & Bruidegom Magazine vind je de nieuwste bruidsmodetrends voor 2021, herken je de symptomen van huwelijkskoorts en lees je alles over de ‘vergeten’ trouwdagen. Verder kun je ook nog genieten van dromerige fotoreportages en ontroerende verhalen van pasgetrouwde stellen.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Bruid & Bruidegom Magazine is te koop bij de betere boekhandel bij jou in de buurt.

We wensen je veel leesplezier! Liefs, team Bruid & Bruidegom Magazine

 

  
    

Trouwalbum
Het betoverende werk van topbruidsfotografen vind je in onze Trouwalbum Special. Zo kun je lekker genieten en inspiratie opdoen om te zien welke fotografiestijl bij jou past.
 

Huwelijksbudget
Hoeveel ben jij bereid om uit te geven aan je bruiloft? Zes bruidsparen vertellen openhartig over wat hun bruiloft ze gekost heeft.

        
     Duurzaam trouwen
Wij geven je 20 (!) milieubewuste tips, waardoor je ook op je bruiloft lief kunt zijn voor het milieu. Van lokaal geteelde bloemen tot aan sojakaarsen en zelfgemaakte zeep!


Farming Fashion
Of je bruiloft nou plaatsvindt in je achtertuin, een weiland of aan de oever van een romantisch beekje: de perfecte trouwjurk voor een outdoor wedding vind je in het magazine!

 

         

 

     Coole wintertips
Voor je het weet, is de zomer voorbij en wordt het een stuk frisser in het land. Daarom hebben we alvast de coolste tips voor een winterwedding op een rijtje gezet.


Nieuwsgierig geworden? Koop dan snel jouw exemplaar in de kiosk of betere boekwinkel. Lees je ons magazine liever digitaal? Bruid & Bruidegom Magazine is ook te lezen via Issuu.

Categorie:  Facebook
Inloggen
NL SB Ladybird