TO LOVE: 6 Adembenemende Collecties van Très Chic Bridal Wear Brand story

Wij zijn helemaal in love met wat Très Chic heeft gemaakt voor het nieuwe seizoen van 2022. Van verbluffende A-lijn, traditionele trouwjurken tot verbazingwekkende Boho Chic eigentijdse stijlen (en elke andere denkbare stijl), deze 6 collecties weerspiegelen het nieuwste op het gebied van bruidskleding en unieke looks die de verbeelding van elke bruid zullen inspireren. Elk van de 6 collecties is ontworpen om een ​​look te creëren die representeert waar bruiden op dit moment naar op zoek zijn. Binnen elk van de collecties vind je looks en stijlen die ervoor zorgen dat je er geweldig uitziet op je speciale dag.

Mooie rugdecolleté, prachtige details, briljante stijlen – dat is nog maar het begin!

“Betaalbare luxe voor elke bruid” is het merkmotto van het bedrijf. Très Chic besteedt dezelfde zorg en aandacht voor detail aan elke stijl, ongeacht de prijs of stijl. Het betekent dat wat je budget of stijl ook is, de jurk zal goed aanvoelen en er geweldig uitzien.

Lang, kort, delicaat of extravagant – de sleep maakt echt zijn entree.

Er is twijfel dat de sleep van een trouwjurk echt een look creëert die onbetwistbaar bridal is. Een gedetailleerde sleep of een langere sleep maken een enorme comeback. Enkele van de mooiste slepen die je in elke verschillende collectie met Très Chic zult vinden. Kant, laagjes weelderige stof en mooie afwerkingen worden gebruikt om de sleep compleet te maken.

Top Trend: Princess Ball Gowns maken zeker een comeback!

We ontdekken dat veel bruiden van plan zijn hun trouwdag nog specialer te maken en kiezen daarom voor een echte elegante trouwjurk in prinsessenstijl. Je zult zeker een entree maken en genieten van de wauw-factor van je familie en vrienden. Princess baljurken zijn momenteel ook de grote hit op Instagram. Dit jaar creëerde Très Chic een extra “Special Edition”-collectie van 14 op prinsessen geïnspireerde baljurken die echt het gevoel van “nog lang en gelukkig” oproepen.

Wil jij je laten inspireren?

Lees meer over de 6 individuele collecties die Très Chic Bridal Wear te bieden heeft. We werden verliefd op hun nieuwe stijlen voor 2022, en we denken dat jij er ook verliefd op zult worden! Bekijk hun volledige collectie op TresChicBridalWear.com.