Tijdloos mooi: mermaid-jurken 

Tijdloos mooi: mermaid-jurken

Een mermaid-bruidsjurk past perfect in de sexy bridal fashion. Dit slanke silhouet is gedurfd, tijdloos en onmiskenbaar sophisticated. Voor de bruid die een glamoureus element wil toevoegen aan haar trouwdag, is er geen betere bruidsjurk dan de mermaid.

Twijfel je nog of een mermaid-silhouet perfect is voor jou? Mermaid-bruidsjurken zijn strak om je taille en heupen en vanaf je knie waaiert deze prachtig uit, waardoor de rok op de staart van een vis lijkt. Vandaar de naam ‘fishtail’ of ‘mermaid’! Door de verfijnde lijnen en het fraaie kant zijn deze trouwjurken perfect voor de bruid die een sexy statement wil maken en rondingen wil creëren. Of je nu iets traditionelers zoekt, zoals een strapless halslijn, of een vintagelook met veel kant: we hebben de mooiste jurken van deze designers verzameld om je te inspireren voor jouw bruidslook.

Sexy glamour

Door betoverende versieringen en luxe kantpatronen te gebruiken, doet ontwerper Stella York nog een schepje bovenop haar mermaid-jurken! Met leuke, flirty elementen in elke jurk zijn deze bruidsjurken een elegante en sexy variant van de mermaid-trend. Perfect voor de bruid die een beetje bling wil. Stella York’s mermaid-bruidsjurken zijn echt one-of-a-kind!

Op de foto: Stella York Style 6496 en Stella York Style 6314
Moderne vintage-flair

De designers van Essense of Australia hebben de mermaid-jurk naar een hoger niveau getild in de afgelopen jaren. Deze jurken zijn slank, chic en indrukwekkend met de focus op details en verfijnde elegantie. Brides-to-be zullen het prachtig vinden dat deze mermaid-trouwjurken de traditionele vintage feel hebben, terwijl ze toch ook fris en fashion-forward zijn.

Op de foto: Essense of Australia Style D2372 en Essense of Australia Style D2365

Trendy en elegant

Als je op zoek gaat naar de definitie van stijl, dan denk je meteen aan één designer: Martina Liana. Haar bruidsjurken zijn gemáákt voor onvergetelijke momenten en tijdloze liefdesverhalen. Met een nieuwe benadering van het mermaid-silhouet drukt Martina Liana haar stempel op elke jurk en maakt daar een opvallende trendsetter van. Bruiden voelen zich elegant en verfijnd in luxe stoffen en decadente versiering in art deco-stijl.

Op de foto: Martina Liana Style 852 en Martina Liana Style 582

Vind jouw droomjurk

Mermaid-bruidsjurken zijn tijdloos en elegant en maken je bruiloft onvergetelijk. Met de store locator van Essense of AustraliaStella York en Martina Liana kun je vandaag nog je droomjurk vinden!