Stella York: nieuw seizoen, nieuwe bruidsmode Brand story

Stella York: nieuw seizoen, nieuwe bruidsmode

Met de nieuwste collectie trouwjurken van Stella York staat niets je sprookjeshuwelijk in de weg. De collectie is ontworpen om je persoonlijke stijl te omarmen en je liefdesverhaal te vieren als nooit tevoren. De volumineuze silhouetten, sprankelende en bloemige elementen zijn perfect voor een modern sprookje en maken van je leven één groot feest. We laten onze favoriete jurken zien!

Stella York: nieuw seizoen, nieuwe bruidsmode

(v. l. n. r  Style 7134Style 7083Style 7207)

Stralend mooi

Klassieke baljurken worden glamoureus! Deze moderne prinsessenstijlen zijn gemaakt om de schijnwerpers mee te stelen. Opvallend sprankelende stoffen, zoals getextureerde tule, voegen een extra dimensie toe aan de levendige silhouetten.

(v. l. n. r. Style 7148Style 7053)

Simpele statements

Deze jurken van Stella York, die de ware schoonheid van eenvoud vastleggen, combineren moderne statements en klassieke elegantie met creatieve, modieuze stijlen. Bijzondere halslijnen, zoals de illusie micro-plunges en asymmetrische bandjes accentueren het gezicht, terwijl flatteuze elementen, zoals delicate plooien en gestreepte taillelijnen deze jurken meer detail geven dan je op het eerste gezicht zou denken!

(v. l. n. r. Style 7119Style 7222)

We kunnen niet wachten om te zien in welke trouwjurk van Stella York jij straks straalt op je bruiloft! Volg @missstellayork op Instagram voor meer inspiratie en vergeet niet om stellayork.com te bezoeken om de hele collectie te bekijken of een verkooppunt bij jou in de buurt te vinden.