Rembo Styling

Trends 2021

Deze trouwjurken van Rosa Clará moet je passen! Het Spaanse bruidsmodelabel Rosa Clará presenteert haar nieuwe collecties 2021 met droomjurken voor elke bruid. Hier alvast een kleine voorproefje van onze favoriete modellen.
Enzoani: Deze trouwjurken zijn (bijna) te mooi om waar te zijn De nieuwe Enzoani Bridal-collectie betovert met de perfecte mix van klassiek, modern, sexy en romantisch - gemaakt voor echte sprookjesprinsessen!
De perfecte outfit voor jouw outdoor wedding Of jullie bruiloft nu in jullie eigen tuin, een weiland van een rustieke boerderij of aan de oever van een romantisch beekje plaatsvindt: de perfecte jurk voor jouw outdoor wedding vind je hier!
Op avontuur met de nieuwe All Who Wander-collectie! Je volgende grote liefdesavontuur kan beginnen met de ‘A New Adventure’-collectie van All Who Wander! Deze sprankelende collectie - met nieuwe designs boordevol uniek borduurwerk, verfijnde decoraties en vloeiende silhouetten – is een absolute droom voor boho bruiden. Wij hebben onze favorieten uitgelicht.
10 tips voor de perfecte bruiloftsmanicure Hoe krijg je verzorgde handen en nagels voor je trouwdag? We delen onze favoriete schoonheidsgeheimen.
Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Eglantine NL SB Rosa Clara NL_SB_Lilian West NL SB Enzoani