Rembo Styling

Trends 2019

Customize je leren jasje als bruidsjack Nieuwe trend: bruiden met prachtig beschilderde leren jasjes. Het leren jack houdt je lekker warm tijdens de bruiloft en het is meteen een mooie, unieke en persoonlijke herinnering aan je grote dag.
Knappe kraagjes: een prachtige halslijn voor iedere bruid Een bruidsjurk met kraag is hot en wij zijn fan! Kragen zorgen namelijk voor een mooie halslijn én geven je jurk net dat beetje je-ne-sais-quoi waar je naar op zoekt bent in een droomjurk.
5x Tips voor je trouwschoenen Schoenen die bij jou en je jurk passen en die je comfortabel door je grote dag loodsen. Lees alvast deze vijf tips van Marijke, die bij Elsa Coloured Shoes werkt, en je duikt optimaal voorbereid bruidsschoenenland in.
Musthave: een hoepel voor je trouwjurk Een onzichtbaar, maar onmisbaar onderdeel van je trouwjurk is de hoepel. En nee, niet zo eentje om mee te hoelahoepen, maar een speciale onderrok. Wij vertellen je waarom de hoepelrok een echte must-have voor je bruidsjurk is.
Glamourbruid: vind hier de jurk van je dromen De designers van de merken Essense of Australia, Stella York en Martina Liana verrassen met fantastische glamourlooks voor de bruid. Laat je inspireren door de prinsessenstijl en vind jouw ultieme droomjurk.
Inloggen