Rembo Styling

Trends 2020

Enzoani 2020: maak een statement! Niets anders dan lovende woorden voor de nieuwe 2020-collectie van Enzoani. Dit bruidsmodemerk overtuigt met de zeer veelzijdige en trendy bruidsjurken voor het nieuwe trouwseizoen. Laat je betoveren door de verschillende stijlen.
Ontdek de nieuwste Curves by Modeca collectie Iedere vrouw is mooi. Punt. Toch vinden veel curvy vrouwen het lastig om dé perfecte trouwjurk te vinden. Met de Curves by Modeca-collectie laat het bruidsmodemerk de wens van veel vrouwen uitkomen: prachtige jurken met een perfecte pasvorm.
Bruid in kleur Voor de out-of-the-box bruid, kleurrijke types en voor iedereen die op haar bruiloft een statement wil maken: onze moderedactie heeft hét idee voor de echte durfal. Trouw in een gekleurde bruidsjurk!
Tule Couture: Stijl-inspiratie voor echte fashionista’s Tule is helemaal hip. Ontwerpers zijn dol op deze verleidelijke stof die zich echt niet alleen leent voor weelderige prinsessenjurken. We nemen je mee langs de gaafste modellen met een vleugje couture.
Bruid in broekpak Een witte, romantische trouwjurk is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel alternatieven te vinden, zoals een broekpak of jumpsuit. Dus wanneer een jurk niet jouw ding is, kun je echt nog alle kanten op. Maar wat is nu precies wat? En hoe draag je zoiets?
Inloggen
NL BE SB Tres Chic
NL_SB_01_Eglantine NL SB Ladybird SB NL Hony SB NL BE Allure Bridals SB NL BE Lilly