Foto’s: Rachel Dubbe, Clarissa Visagie

Bruidskinderen

Van ringendrager tot bruidsmeisje en van bloemenstrooier tot minifotograaf: er zijn veel leuke manieren om bruidskinderen bij jullie bruiloft te betrekken. Tips en ideeën om de kleinste gasten ook de dag van hun leven te bezorgen, vind je hier.

9 tips voor een kindvriendelijke bruiloft Lachende gezichtjes die jullie opwachten na de ceremonie en ondeugende handjes die stiekem de taart willen aanraken… Kinderen kunnen jullie bruiloft nog leuker maken! Met deze tips hebben jullie gegarandeerd plezier met de minigastjes. 
Liever geen kinderen op je bruiloft? Je vriendinnen of broers en zussen hebben al kleine kids, maar jij moet er niet aan denken dat die de hele dag rondlopen op je bruiloft. Hoe laat je op een leuke manier weten dat je liever geen kinderen op jouw grote dag wilt? Een aantal creatieve tips!
Kinderen op je bruiloft: genieten! Ja, het is waar: kinderen kunnen voor extra drukte en organisatie zorgen, en misschien is er een incidentele huilpartij, maar de gezelligheid die je er voor terugkrijgt maakt het dubbel en dwars waard. Acht redenen waarom je bruiloft leuker wordt met kinderen!
De leukste bruiloftstaken voor kinderen Kinderen op de bruiloft? Gezellig! Door jullie eigen kinderen of neefjes en nichtjes een speciale taak te geven, voelen ze zich superbelangrijk. Tien ideeën om de allerkleinsten bij jullie grote dag te betrekken!
Maak je bruiloft kidsproof! Een trouwlocatie met een prachtige vijver? Culinaire hoogstandjes tijdens het diner? Geweldig! Maar niet voor de kleinste gasten. Een kindvriendelijke bruiloft vereist meer planning dan het feest voor de volwassenen.
Inloggen
NL BA Essense NL+BE BA Sincerity SIN