Foto’s: Rachel Dubbe, Clarissa Visagie
© Froukje Polman voor Studio 5982, Clarissa Visagie

Bruidskinderen

Van ringendrager tot bruidsmeisje en van bloemenstrooier tot minifotograaf: er zijn veel leuke manieren om bruidskinderen bij jullie bruiloft te betrekken. Tips en ideeën om de kleinste gasten ook de dag van hun leven te bezorgen, vind je hier.

9 tips voor een kindvriendelijke bruiloft Lachende gezichtjes die jullie opwachten na de ceremonie en ondeugende handjes die stiekem de taart willen aanraken… Kinderen kunnen jullie bruiloft nog leuker maken! Met deze tips hebben jullie gegarandeerd plezier met de minigastjes. 
Weddingnanny: de perfecte oppas! Heb je veel kinderen op jullie bruiloft, maar weet je nog niet hoe je ze gaat vermaken? Dan is een weddingnanny dé oplossing. Zij zorgt ervoor dat ook jullie kleine gasten een fantastische dag hebben!
Liever geen kinderen op je bruiloft? Je vriendinnen of broers en zussen hebben al kleine kids, maar jij moet er niet aan denken dat die de hele dag rondlopen op je bruiloft. Hoe laat je op een leuke manier weten dat je liever geen kinderen op jouw grote dag wilt? Een aantal creatieve tips!
Kinderen op je bruiloft: genieten! Ja, het is waar: kinderen kunnen voor extra drukte en organisatie zorgen, en misschien is er een incidentele huilpartij, maar de gezelligheid die je er voor terugkrijgt maakt het dubbel en dwars waard. Acht redenen waarom je bruiloft leuker wordt met kinderen!
De leukste bruiloftstaken voor kinderen Kinderen op de bruiloft? Gezellig! Door jullie eigen kinderen of neefjes en nichtjes een speciale taak te geven, voelen ze zich superbelangrijk. Tien ideeën om de allerkleinsten bij jullie grote dag te betrekken!
Inloggen
NL+BE BA Essense