Els Korsten Fotografie

Je trouwdag blijft de mooiste dag van je leven. Een dag die je voor altijd wilt vangen en koesteren. En dat kan, met een fotoreportage die de sfeer van de dag precies raakt. De juiste bruidsfotografie legt iedere unieke herinnering vast.

Dan heb je wel iemand nodig met oog voor detail. Iemand die begrijpt welke momenten belangrijk voor jullie zijn. En iemand die juist die momenten weet te vangen. De blik in elkaars ogen. De band tussen vader en dochter. De omhelzing met vrienden. De grappende broer, de ontroerde oma en de speechende beste vriendin.
Al die momenten worden bijzondere herinneringen. En met liefde leg ik al die herinneringen voor jullie vast. Bijna onzichtbaar sta ik altijd op de juiste plek om de perfecte plaatjes te schieten. De beste momenten? Wanneer mensen zich zo op hun gemak voelen dat ze vergeten dat ik er ben. Juist dan ontstaan de spontaanste foto’s, waarop alle emoties worden weerspiegeld.
Op een bruiloft zie je zoveel liefde, zie je zoveel mooie dingen gebeuren tussen mensen. Voor mij blijft het heel speciaal om daar deel van uit te mogen maken. En het geeft me een enorme kick als ik al die momenten uit mijn camera zie rollen. Precies zoals ze waren, oprecht en vol gevoel. Een kleine verslaving? Misschien, maar wel eentje waar ik ontzettend veel voldoening uithaal.

Kijk verder