Win een Siebel Juweliers cadeaukaart t.w.v. €100,- Prijsvraag

Yes, dat lees je helemaal goed; je kunt bij Bruid & Bruidegom kans maken op één van de tien cadeaukaarten ter waarde van maar liefst €100,- vrij te besteden bij Siebel Juweliers!

Win een Siebel Juweliers giftcard ter waarde van €100,-

Het in 1912 opgerichte Siebel Juweliers staat inmiddels al meer dan 100 jaar voor je klaar. Of het nou om een oogverblindende verlovingsring gaat, de perfecte trouwringen, prachtige bruidssieraden of een cadeautje aan jezelf. In de afgelopen jaren in Siebel Juweliers uitgegroeid tot één van de grootste namen van Nederland en hebben ze maar liefst 42 winkels, 3 outlets en 1 webshop.

Vul het formulier in en maak kans

Zijn jullie nog op zoek naar de perfecte trouwring, een mooi bruidssieraad of gewoon iets leuks voor jezelf? Dan komt deze give away als geroepen! Het enige dat je hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen en te versturen. Wie weet ga jij er vervolgens met één van de 10 cadeaukaarten vandoor. Wil je nog meer kans maken op onze geweldige prijzen? Neem dan een kijkje op onze winacties-pagina.

Let wel op; de winactie duurt maar tot en met 17 november. Dus wees er snel bij als je kans wil maken op de €100 cadeaukaart.

Gewonnen? Dan nemen wij contact met je op.

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ