Zeven tips voor de mooiste winterbruiloft

Romantiek, gezelligheid en een intieme sfeer krijg je allemaal bij een winterbruiloft. Maar hoe zorg je nou voor de mooiste winterbruiloft? Wij hebben zeven tips voor jou op een rijtje gezet!

1.    Kies jouw wintertrouwjurk
De hele dag een beetje bibberen in een te koude trouwjurk, liever niet. Kies een trouwjurk met lange mouwen of draag er een jasje overheen om jou lekker warm te houden – ook een glaasje bubbels kan hiermee helpen.

Lees ook: Een extra stylish laagje

2.    Locatie zoeken
Om helemaal in de wintersfeer te blijven kan je natuurlijk ook de mooiste locatie regelen waar de wintersfeer helemaal tot leven komt. Niet alleen heb je dan die heerlijke, intieme sfeer maar de romantiek zal je zeker terugzien op de foto’s.

3.    Warm blijven
De rillingen wil je liever niet terugzien op de foto’s, toch? Zorg er dan voor dat je een mooi bontjasje of sjaal meeneemt. Ze houden je lekker warm en zien er ook nog eens helemaal winters uit! Ook niet geheel onbelangrijk; lekkere dikke sokken!

4.    Chocolademelk bar
Op een koude dag is iets warms dat de maag vult altijd lekker. Een creatief winters idee is een warme chocolademelk bar. Maak er een mooie tafel van met de lekkerste toppings zoals marshmallows, karamel saus of speculaaskruimels.

5.    Winters thema
Je zou denken dat winter alleen al een thema is, maar je kan het ook combineren met bijvoorbeeld kerst, winterwonderland, vintage of een thema geïnspireerd op een film.

Lees ook: Trouwen in de winter: tips voor jullie deco & styling

6.    Decoratie
Ga helemaal los met de decoratie voor jouw winterse bruiloft! Vind je het moeilijk om de juiste kleuren te kiezen? Denk aan ijsblauw, wit, zilver, goud of bordeauxrood. Voor de decoratie heb je ontzettend veel mogelijkheden zoals sneeuwvlokken, lampjes, dennenappels, kaarsen en nog veel meer.

7.    Blijf niet alleen binnen

De winter is natuurlijk harstikke koud, maar voor de kinderen is het geweldig om buiten in de sneeuw te spelen - misschien ontstaat er zelfs wel een sneeuwballen gevecht! Wil je ook een zitplaats buiten? Geen probleem! Zet een vuurkorf en gezellige bankjes buiten en vergeet ook niet om kleden buiten te leggen zodat iedereen warm blijft.  
 
 
Planning & organisatie Charlotte Bruna
Concept & fotografie
Kim Captein
Locatie
Landgoed Het Witte Kasteel 
Kalligrafie
La lettre
Jurken La Bella Blanca
Pak L'Atelier Tailoring, Madeleine Stals
Taart
Bakverhalen, Angelique
Bloemen + kaarsen
Don Florito, Hidde
Headpiece
Lovely Elysian, Elena
Haar & visagie
Jetty van Pelt
Modellen Kim & Brian
Categorie:  planning & organisatie,  Nieuws,  Decoratiethema's Tags: winter, bruiloft, winterbruiloft, thema, thema bruiloft
Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Rosa Clara