Winactie Golden Hour & Moment Design Loveshoot

Jullie zijn verloofd, wat ontzettend leuk! Heb je stiekem al eens nagedacht over de stijl waarin je jullie trouwfoto’s het liefst zou zien? Fotograaf Iris Wuijster helpt aanstaande bruidsparen alvast goed op weg door maar liefst drie keer een loveshoot weg te geven!

Vakvrouw met passie

Iris houdt van puur, van echte emoties, van het vastleggen van familiemomenten en oprechte liefde. Met enorm veel passie werkt ze als trouwfotograaf en daarnaast kun je bij haar terecht voor family- en loveshoots. Iris is gecertificeerd Moment Design-professional, wat betekent dat ze gespecialiseerd is in het grijpen van die ongedwongen, hele pure momenten. Een shoot met Iris is een waar cadeau voor jezelf en je naasten.

 

Win een loveshoot met Iris

Je hebt geluk, want deze sympathieke fotograaf geeft maar liefst drie keer een loveshoot weg. Dus zoeken jullie nog een trouwfotograaf en wil je graag in beeld brengen hoeveel jullie nú al van elkaar houden? Doe dan mee met de winactie en wie weet stralen jullie straks voor haar lens tijdens zo’n liefdevolle shoot.

 

Voorwaarden deelname: shoots vinden plaats in het najaar van 2019, deelnemers hebben nog geen bruidsfotograaf geboekt, de algemene voorwaarden van Iris Wuijster zijn van toepassing, prijswinnaars krijgen na 2 oktober 2019 persoonlijk bericht, een exacte plaats en datum wordt door Iris Wuijster in overleg met de winnaars gekozen, locatie is echter altijd rond Den Bosch, de foto’s kunnen gebruikt worden voor promotie (social media, website, drukwerk) door Iris Wuijster, de gewonnen prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar.
Categorie:  Bruidsfotografie en -videografie,  Prijsvraag Tags: winnen, loveshoot, golden hour
Inloggen
NL BA Bedankjes