Win: loveshoot met Luther Fotografie!

Een mooie fotoreportage met je lief is goud waard! Foto’s van een loveshoot kun je perfect gebruiken voor jullie save-the-date of trouwkaart. Samen met topfotograaf Luther Hartog van Luther Fotografie geven wij een loveshoot weg! Vul hier de prijsvraag in en maak kans op deze superleuke prijs.

Luther Hartog staat voor creatieve, journalistieke bruidsfotografie. Tijdens de bruiloft hoeven jullie eigenlijk niks te doen. Nou ja, misschien één ding dan: alles loslaten! "Ik ga jullie tastbare herinneringen geven", zegt Luther. "Door de dag heen zul je mij absoluut geen aanwijzingen horen geven. Ik wil momenten vangen op een zo mooi mogelijke manier. Om dat te kunnen doen maak ik contact met jullie vrienden en familie. Een neuspeuterend kind, een intense knuffel van je moeder of die schitterende lach van jou? Dat zijn de echte momenten die er toe doen en ik mag ze bezorgen. Hoe fijn is dat?"

Meer weten over Luther Fotografie? Klik hier en lees alles over deze topfotograaf!

Win een loveshoot!
Vul het juiste antwoord vóór 31 december 2018 in op onderstaande prijsvraag en maak kans op een loveshoot voor twee personen met Luther Fotografie.
P.S. het antwoord vind je hier!


Hoeveel verschillende pakketten biedt Luther Fotografie aan?

Categorie:  Nieuwe prijsvragen Tags: bruid, bruidegom, trouwen, trouwfotograaf, bruidsfotografie, luther hartog, luther fotografie, loveshoot, win
Inloggen
NL BA Essense NL BA Bedankjes