Win! Wat is jouw ideale look als je bruidsjurk uitgaat?

Je bent nét verloofd en nu begint de spannende zoektocht naar een fijne fotograaf voor jullie trouwfoto’s. En wat is er nu leuker dan je aanstaande alvast te verrassen met een stijlvolle, sexy fotoshoot in boudoirstijl?

Debby Elemans specialiseert zich naast geweldige bruidsfotografie in boudoirfotografie en is al jaren één van de meest gevraagde professionals voor beide. Op haar website kun je op je gemak een kijkje nemen tussen de prachtige, stijlvolle foto’s en je leest er meteen de antwoorden op de meest gestelde vragen. Bevalt het je wat je ziet? Via haar contactformulier, de online boeking-tool of de chatfunctie neem je heel gemakkelijk contact met haar op.

 

Win een geheel verzorgde boudoir-shoot t.w.v. € 475!

Debby geeft maar liefst drie keer een boudoir-shoot weg! Zie jij het wel zitten om in je mooiste lingerie stijlvol en sexy te worden vastgelegd door deze professional? Doe dan vooral mee met de winactie! De shoot vindt plaats op woensdag 20 november 2019 tussen 10.00 en 21.00 uur, in Debby’s studio in Hardinxveld. Extra leuk is dat Anouk van Noukstyle je visagie en kapsel verzorgt, zodat je op-en-top gestyled aan je sessie begint.

 

Vul je gegevens in en beantwoord de volgende vraag:

Je kiest natuurlijk je mooiste lingerie om mee te nemen naar de boudoir-shoot. Wij willen graag van je weten in welke lingerie jij je mooi en zelfverzekerd voelt. Dus aan jou de vraag: Wat is jouw ideale lingerie-look is als je bruidsjurk uitgaat?

 

 

Psst: ook als je niet wint, heeft Debby nog een leuke aanbieding: t/m 31 december 2019 krijg je 10% korting op een boudoir-shoot bij haar, als deelnemer aan deze winactie.

 

Voorwaarden deelname: shoot vindt plaats op 20 november 2019, deelnemer heeft nog geen bruidsfotograaf geboekt, de algemene voorwaarden van Debby Elemans Photography zijn van toepassing, prijswinnaars krijgen na 18 september 2019 persoonlijk bericht, de gewonnen prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar.
Categorie:  Prijsvraag,  Nieuwe prijsvragen,  Nieuws Tags: winactie, boudoirshoot, lingerie, bruidsfotografie
Inloggen
NL BA Bedankjes