© Nicolas Olonetzyky / Baschau Kicki Photographers

Vroege verrassingen op je bruiloft!

Een ontbijt op bed of een liefdesboodschap. Maak elkaars dag nóg mooier met een romantische verrassing op de ochtend van jullie bruiloft! Zo wordt aftellen naar het moment van jullie jawoord een stuk leuker!

Voor hem:

Waardevol cadeau
Heeft hij je overdonderd met een geweldig huwelijksaanzoek, compleet met ring? Verras hem op zijn beurt dan op de ochtend van jullie bruiloft met een mooi sieraad. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvol horloge of stoere manchetknopen.

Liefdesboodschap
Oké, het mag dan traditie zijn dat je elkaar ‘s ochtends nog niet ziet, maar met die moderne technologie kun je die traditie een beetje omzeilen. Stuur hem een lieve videoboodschap met je smartphone. Wedden dat het een grote glimlach op zijn gezicht tovert?

Zijn lievelingsontbijt
Word jij normaliter helemaal tureluurs van de vreemde en ongezonde eetgewoontes van je aanstaande? Geef hem één dag een vrijbrief om te genieten. Maak voor hem een ontbijt met al zijn lievelingsgerechten: van zijn geliefde cocopops tot verse chocoladecroissants en zelfs zijn favoriete English breakfast-worstjes.

Voor haar:

Post-it-puzzeltocht
Als bruid kun je nooit genoeg complimentjes krijgen, zeker niet van je bruidegom. Maar als bruidegom mag je je bruid ’s ochtends natuurlijk nog niet meteen zien. De oplossing? Laat een spoor van post-its achter met daarop lieve berichtjes voor je bruid.

Romantische liefdesbrief
Lekker ouderwets, maar stiekem ook heerlijk romantisch: de liefdesbrief. En dan hebben we het niet over een mailtje of een getypt exemplaar. Maar gewoon een met de handgeschreven brief! Laat hem ’s ochtends bezorgen en maak haar dag nog mooier!

Ontbijt op bed
Een heerlijke start van de ochtend is natuurlijk ontbijt op bed. Is er geen tijd? Trakteer je bruid dan op een kommetje muesli en vers fruit. En de catering wordt net wat specialer als je er een zilveren lepel bij doet die gegraveerd is met een bijzondere boodschap. Wat dacht je van: ‘You make my day’, ‘Ik hou iedere dag meer van jou’, of ‘Met jou is het leven mooier’?
Categorie:  planning & organisatie Tags: bruiloft, planning, liefde, verrassing, trouwdag, huwelijk
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Ladybird