Trouwthema 'minimalistisch groen': stijlvol en hip!

Van de decoratie en uitnodigingen tot accenten in de dresscode en giveaways: door een kleurenthema, of nuances ervan, goed door te voeren, ziet niet alleen jullie bruiloft er in z’n geheel stijlvoller uit, maar ook jullie trouwfoto’s. Weddingplanner en stylist Shirley Pisano van Bloom Wedding neemt voor ons de nieuwste decotrend onder de loep. 

Met planten
“Groen is wellicht niet de meest voor de hand liggende kleur die je verwacht bij een bruiloft maar toch is deze kleur uitgeroepen tot dé kleur van het jaar”, aldus Shirley. “Planten en groen worden steeds meer een gebruikt item bij de styling van je bruiloft en dit zal zeker dit jaar veelvuldig te zien zijn.” Voor jullie decoratie geeft Shirley de tip om bijvoorbeeld groen blad te combineren met zachte blushkleurige bloemen. Love it! 

Goed afstemmen 
Het gebruik van groen is vooral erg mooi als je dit zo rustig mogelijk houdt. “Door mooi tafellinnen te gebruiken in een bepaalde kleur met daarover enkele mooie takken groen, krijg je al snel een heel mooi effect”, zegt Shirley. “Combineer dit dan weer met eyecatchers van kaarsen of zijden tafellopers die een beetje nonchalant over de tafels draperen dan heb je een tafeldecoratie waar je u tegen zegt.”

Less is more
Er zijn natuurlijk veel meer details die je kunt afstemmen op jullie groene themakleur. Subtiliteit is hierbij het toverwoord. Shirley: “Mooie varens aan de achterzijde van je trouwauto of een klimop plant tegen de muur als backdrop bij de ceremonie. Door heel minimalistisch te werken bespaar je op de kosten én creëer je door gebruik te maken van de juiste elementen, toch een heel mooi en stijlvol effect.”
Categorie:  Nieuws,  Decoratiethema's,  DIY voor je bruiloft,  DIY voor je bruiloft Tags: trouwen, bruiloft, huwelijk, thema, kleur, groen, stijlvol, eenvoudig, hip, trendy, styling, planning, decoratie, DIY
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Ladybird