Glazen potten, ijzerdraad, lint en bloemen: dat is alles wat je nodig hebt om deze leuke hangende decoratie te maken!
Bessen, dennenappels en takken vormen samen met kleurrijke bloemen een mooi rustiek geheel.
Do it yourself! Leuke menukaarten op een jute stof met een naamkaartje eraan.
Deze simpel na te maken versiering maakt deze stoel extra leuk om op te zitten!
Waar bruidsparen in de zomer hopen op zon, duimen jullie voor sneeuw. Dit koude, witte goedje is de perfecte accessoire tijdens de bruidsfoto's.
Verwelkom en verwarm jullie gasten met warme chocolademelk (met slagroom!) of thee!
Welke kleur past er bij een winterbruiloft? IJsblauw natuurlijk!
Mooi en zo gemaakt: individuele naamkaartjes voor jou en al jullie gasten.
Eetbare decoratie: deze koekjes zijn een leuke manier om jullie locatie te versieren én een lekker tussendoortje als de gasten trek krijgen. :o)

Tips voor een superromantische winterbruiloft

Glinsterende sneeuw, blauwe luchten en een temperatuur onder het vriespunt: een winterbruiloft is gezellig én heel romantisch. Fotograaf Miriam Primik geeft een paar handige tips, zodat jouw winterbruiloft tot in de details perfect is.

De foto's
“Neem genoeg tijd voor de fotoshoot”, vertelt Miriam. “In de winter is het aantal zonuren minder. Bovendien moet je als bruidspaar tijdens de shoot af en toe de tijd hebben om op te warmen.”

Plannen
In de winter is het vroeg donker. Houd er daarom rekening mee dat je huwelijk niet te laat begint. Maar aan de andere kant: wat dacht je van een spectaculaire entree door een haag van fakkels of een ceremonie in het kaarslicht…

Rustieke decoratie
Naast glanzend zilver en elegante decoratie past ook vintage heel goed bij een winterhuwelijk. Je kunt bijvoorbeeld beige heel goed combineren met helder turquoise. Mooie materialen: stevig papier of karton, jute en gehaakte vlechtwerken.

Styling
In de winter wordt het aangeraden je make-up echt te laten doen door een professional. Die kan ervoor zorgen dat de rode wangen die je van de kou krijgt, minder goed te zien zijn.

Kleding
Een klassieke jurk in de winter niet mogelijk? Niets is minder waar. Met een bolero, warme laarzen en leuke winteraccessoires is je outfit klaar voor lage temperaturen. “Je kunt ook een jasje bij je bruidsjurk kopen”, vertelt Miriam.

Vervoer
Is er iets romantischer dan aankomen op je bruiloft in een slee? Lekker ingepakt in een warme plaid, je handen in een mof… huwelijksgeluk in de open lucht!

Ontvangst
Schuif de champagne aan de kant; tijd voor warme chocomel en een sterke drank. Als je vermoedt dat je gasten het koud hebben, kunnen ook terrasverwarmers en gezellige dekens helpen. Leuk gastengeschenkje: handverwarmers!

Candybar!
De winterse variant van de candybar: warme chocolademelk, thee, of sneeuwvlokken en ijspegels gemaakt van peperkoek. Mmmm…

Gastenboek
Hoe leuk is het om jullie gasten hun wensen op te laten hangen aan een kleine denneboom? Past ook nog eens heel erg goed bij het winterseizoen!

Deze fotoshoot werd gemaakt door:
Foto’s: Miriam Primik, www.miriamprimik.com
Styling: Verena Kindermann – Exklusive Weddings Austria, www.verenakindermann.com
Bloemen: Floristik Obendrauf, www.floristikobendrauf.at
Papeterie: TIWA-Design, www.tiwa-design.at
Decoratie: Tausendschön, www.tausendschoen.co.at
Patisserie: Zuckerzirkus, www.facebook.com/pages/zuckerzirkus/160915457448400
Locatie: Altes Almhaus in der Steiermark
Haar & make-up: Melissa Leitinger, www.melissa-leitinger.at
Jurk & haaraccessoire: Patricia Vincent, www.patriciavincent.com & Brautmode Edegger, www.edegger.at
Bruidegomskostuum: Schöffmann Herrenmode, www.schoeffmann-mode.at
Modellen: Raphaela Pilss & Benjamin Höller
Categorie:  DIY voor je bruiloft Tags: bruiloft, wedding, thema, winter, sneeuw, stijl, styling, romantisch, mooi, decoratie, vervoer,
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Rosa Clara