Spiritualiteit voor bruidsparen

Als je mindful wilt trouwen, heb je echt niet per se wierookstokjes of kristallen nodig. Mindfulness is een levensfilosofie die gaat over genieten van elk moment, en leven in harmonie met de natuur, mensen en dieren. Als je dat toepast op bruiloften, betekent dit dat je midden in de natuur ontspannen het jawoord kunt geven in het bijzijn van je favoriete mensen. En dat je elk moment daarvan kunt waarderen en vieren. Is dat geen heerlijk vooruitzicht?

Magisch hout
Een buitenlocatie is ideaal als locatie voor een mindful bruiloft. Het is bijvoorbeeld prachtig en magisch om in het bos in de echt verbonden te worden. Is het regenachtig weer? Zorg dan voor een stijlvolle partytent waaronder het romantische feest gewoon kan doorgaan.

Vegan en heerlijk

Bij de term mindfulness speelt waardering voor duurzaamheid, het milieu en dierenwelzijn een belangrijke rol, ook tijdens de huwelijksplanning. Dus wat dacht je van vegetarische of veganistische catering met regionale seizoensgerechten? Ook de bruidstaart kan vegan zijn en smaakt dan minstens zo heerlijk.

Clean beauty & fashion

Natuurlijke, dierproefvrije make-up, beter bekend als clean schoonheid, kan heel goed worden gebruikt voor jouw bruidsmake-up. Duurzame modelabels zijn ook een leuke optie als het gaat om kleding voor de bruid en bruidegom. Op de natuur geïnspireerde motieven en natuurlijke materialen in de deco, zoals hout of linnen, maken jullie look perfect af.

Buiten eten

Samen aan tafel zitten, omringd en beschermd door het bos; dat is een onvergetelijke ervaring. De maaltijd kan in alle rust worden gevierd aan een sfeervol gedekte tafel. Tafeldecoratie van hout en leisteen in combinatie met frisse groentinten ziet er prachtig uit. Meubels en accessoires kun je huren, die hoef je niet te kopen.

Neem de tijd
Vergeet niet om tijd voor twee te plannen! Wat dacht je van intieme fotosessies zonder gasten, waarbij jullie zich volledig op elkaar kunnen focussen?

 
  
 

Credits
CONCEPT & PLANNING
FALHIA MOMENTS en MICHELLE MAHLER WEDDINGS
FOTO'S KARINA GAROSA PHOTOGRAPHY
CATERING & TAART INGE’S KITCHEN
BLOEMEN SIEBEN ROSEN
DECO GINI DESIGN
STYLING SVITLANA KOSTINEK, FARBSPIEL MAKE-UP ARTIST
MAKE-UP VEGAN UP
OUTFIT BRUID HEY DAY HOCHZEITSHAUS, MIA & MARTHA, NONI MODE
TROUWPAK WILVORST
ACCESSOIRES BRUIDEGOM BE WOODEN
TROUWRINGEN HOPPE SCHMUCK
LOCATIE MOBI PARK LAUPENHEIM
Categorie:  planning & organisatie,  Nieuws,  De Ceremonie Tags: Huwelijksceremonie, spiritualiteit, trouwen, bruiloft
Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Rosa Clara