Something blue op je grote dag

Something old, something new, something borrowed… something BLUE! Deze bruiloftskleur bij uitstek kun je op verschillende manieren laten terugkomen op jullie grote dag. Denk: sieraden, decoratie, kleding en nog veel meer. Hier vind je een paar leuke ideeën.
Lak je nagels blauw! Past het niet op je vingers, ga dan gewoon voor je teennagels. Helemaal leuk als je sandaaltjes of peeptoes draagt. Blauwe nagellak is momenteel een populaire kleur en dus bij elke drogist of make-upwinkel verkrijgbaar.

Een kousenband werd vroeger echt gebruikt om de kousen op te houden, maar heeft vandaag de dag niet echt nut meer. Dat neemt natuurlijk niet weg dat dit een superleuk bruidsaccessoire is dat volop in blauwtinten wordt aangeboden.

Je bruidsboeket is een ideaal ‘bruidsaccessoire’ om de blauwe kleur in te verwerken. Afhankelijk van het seizoen waarin je trouwt, zijn er verschillende bloemsoorten die hiervoor in aanmerking komen. Van hortensia’s tot korenbloemen.

Ben je van plan om je bruidsoutfit te pimpen met een paar spannende kleuraccenten? Draag dan blauwe schoenen onder je witte jurk. Bij Elsa Coloured Shoes kun je de satijnen schoenen in elke gewenste (blauwe) kleur laten verven.  
Categorie:  Bruidsaccessoires,  Nieuws Tags: Trouwringen, trouwringfestival, trouwmagazine
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Rosa Clara