Relaxte honeymoon? Boek een cruise!

Aan prachtige bestemmingen voor een huwelijksreis geen gebrek. Of jullie nu houden van zon en strand, avontuur, of misschien juist willen genieten van sneeuw en ijspret. Maar hebben jullie ook weleens aan een cruise gedacht? We vroegen aan reisspecialist Sharon Pennings van Personal Touch Travel waarom een cruisevakantie zo populair is.

Zorgeloos
We kunnen ons allemaal wel een voorstelling maken van een cruise. Maar wat maakt het nu precies zo bijzonder én populair? “Zodra je aan boord gaat, worden alle zorgen uit handen genomen”, vertelt Sharon. “Het enige wat jullie ‘moeten’ doen tijdens een cruise, is genieten! Relaxen in de spa, 's avonds heerlijk samen dineren en genieten van een cocktail in een van de vele bars aan boord.”

Activiteiten
Wil je al dat relaxen ook eens afwisselen met iets actiefs, dan is er natuurlijk genoeg te doen en te zien. Volgens Sharon is voor ieder wat wils. Sharon: “Er zijn diverse cruiserederijen met kleine intieme schepen, maar ook schepen met veel vertier aan boord met zelfs een Central Park net als in New York! Bezoek een van de vele spectaculaire shows of waag een gokje in het casino. En ontdek overdag samen de prachtige steden waar je aanmeert.” En hoe fijn: jullie hoeven tijdens de hele reis maar één keer jullie koffer uit te pakken.”

Bestemmingen
Dan rest eigenlijk nog maar één vraag: waar willen jullie naartoe? “Ook wat dat betreft zijn de mogelijkheden eindeloos”, vertelt Sharon. “Ga bijvoorbeeld aan boord van een luxe cruiseschip in de Caribbean, geniet een aantal dagen aan het strand in Florida en cruise naar bestemmingen als Jamacia, Grand Cayman, Mexico, St. Maarten, Aruba en Curaçao.” Liever wat minder ver weg, maar net zo mooi? “Ook heel romantisch is een cruise in de middellandse zee waar je samen Barcelona, Venetië, Rome en Florence ontdekt”, aldus Sharon. “En ook heel mooi en populair: de Griekse eilanden, Sicilië en Sardinië.” 
Categorie:  Huwelijksreizen,  Huwelijksreizen,  Nieuws Tags: trouwen, bruiloft, huwelijk, honeymoon, huwelijksreis, cruise, vakantie, ontspannen
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Ladybird