Nu in de winkel: het nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine!

Vers van de pers: het nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine! Boordevol tips, tricks én inspiratie voor aanstaande bruidsparen. Ga er even lekker voor zitten en droom weg bij de mooiste bruidsjurken, fantastische decoratie-concepten en nog veel meer!

Zo mochten wij YouTube-ster, actrice en zangeres Nienke Plas interviewen over haar droombruiloft. Want ondanks dat ze vorig jaar voor de wet is getrouwd met ‘haar’ Resley, droomt de zwangere influencer zeker van een grootse dag met alles erop en eraan! “Ik wil alles, de hele rambam”, is een duidelijke uitspraak van Nienke!

Ook laten we zien hoe mooi je er op je bruiloft uit kunt zien met een baby op je arm én hebben we handige tips en ideeën voor je verzameld, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze 33 ultieme planningstips ben je overal op voorbereid en met de inspiratie voor een minimoon in Nederland of België zweef je dichtbij huis nog even op je roze wolk.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de preview hieronder. Wil je het nieuwe Bruid & bruidegom Magazine gewoon hebben? Ga dan snel naar de boekhandel of koop 'm hier.


Categorie:  Nieuws Tags: Bruid & Bruidegom, Magazine, nieuwe editie
Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Rosa Clara