Mediterrane bruidslook: trouwen met een golden glow

Groot fan van het mediterrane leven waarin lekker eten een grote rol speelt en je altijd verzekerd bent van aangename temperaturen? Dan is een bruiloft in deze sferen echt iets voor jullie. Wij showen hoe je de mediterrane stijl vertaalt naar de ideale bruidslook en maken je warm met luchtige jurken en zonnige accessoires. 

 

Luchtige jurken
Trouwjurken zijn gelukkig al lang niet meer de zware, oncomfortabele bruidsjurken zoals ze die vroeger droegen. Maar meer dan ooit zien we nu luchtige jurken in warme tonen. Dit draagt een stuk prettiger op jullie - fingers crossed! - stralende dag. Comfort is het tegenwoordig helemaal, dus in de nieuwste bruidsmodecollecties vind jij absoluut die geweldige jurk voor jullie mediterrane bruiloft, die ook nog eens heerlijk luchtig voelt.

Statement hoeden
Style je bruidslook af met een toffe strohoed: speels én functioneel. Je kunt kiezen voor een oversized exemplaar die je ook losjes op je rug kunt laten hangen. En wat vind je van een cute Breakfast At Tiffany’s-hoedje? Tip: je kunt je sluier vastmaken onder je hoed of juist over je hoed draperen voor een extra bridal touch.

 

 

Ga voor goud
Maak je mediterrane bruidslook compleet met een warme, geelgouden trouwring. De diamanten schitteren als zonnestralen. Welke is jouw favoriet? Geelgoud zoals de zon. Deze matte ringenset van Gerstner is versierd met diamanten bloemen. Of kies je ervoor terug te gaan naar de baroktijd met deze ringenset van DiamondsByMe.

 

 

Rozen en ranken zijn te zien in deze geelgouden ringenset van Fischer zijn zijn jullie, net als deze halve hartjes samen in de ringenset van Breuning, net zo compeet?

 

 

Kies voor een geelgouden prachtsetje van Rauschmayer of zijn Diamonds a girl’s best friend? De ring voor de bruid telt er vijf naast elkaar. Deze ringenset van Christian Bauer is een absolute musthave.

 

 

Deze set van Vincent van Hees is net even anders gevormd. We love it! En wat vind jij van een bruine diamant? Deze matcht perfect bij een gebronsde huid. Shine met deze eyecatching geelgouden ringenset van Ed Nobel.

 

CREDITS
FOTO’S Jorg Rozier CONCEPT & STYLING Jody Pluimers HAAR & MAKE-UP Sabrina Dijkman LOCATIE Hotel Palacio Can Marques in Palma de Mallorca

 

Categorie:  Trouwringen,  Huidige editie Tags: fotoshoot, bruidsmode, golden glow, Mallorca
Inloggen
NL SB Ladybird