“Korset, strak, veel decolleté - love it!”

Voor de grote bruidsmake-over hebben we vijf bijzondere bruiden in de watten gelegd. Elk van hen werd van top tot teen professioneel gestyled door een fabulous haar- en make-upteam. Dat alles natuurlijk in de nieuwste trouwjurken. In dit artikel volgen we Rochella.

 
Jurk: Pronovias.Jurk: Pronovias.
Glitterriempje en haarband: Poirier.

Wat is jullie liefdesverhaal?
“Ik ging een keer met een vriendin mee naar dansles en Melvin gaf ons les. Ik dacht meteen: hij is leuk! Na de les zijn we met nog een paar anderen naar zijn huis gegaan om te eten en film te kijken. Het werd heel laat, dus we hadden de matrassen erbij gepakt. Het was zó gezellig dat ik eigenlijk wel bij hem in bed wilde slapen. Zo gezegd, zo gedaan.”

17 jaar voor het aanzoek?
“Ik heb altijd gezegd dat ik niet wilde trouwen. Maar als gaandeweg iedereen om je heen gaat trouwen, begint het toch te kriebelen. Ik liet mijn aanstaande daarom steeds subtiel foto’s op Instagram zien van pasgetrouwde mensen. Op een gegeven moment had hij wel door dat ik het wilde en vroeg hij me afgelopen Moederdag ten huwelijk.”

Wat is jouw verhaal?
“Onze kinderen zijn allebei met zes maanden geboren. Ze hebben vaak in het ziekenhuis gelegen, omdat ze heel prematuur waren. Als ouders hadden we het dan ook zwaar met de opvoeding. We kregen veel hulp en hadden therapieën met de kinderen. De oudste is inmiddels 16 en de jongste 11 en ze zijn gelukkig wel gezond nu, maar het is niet makkelijk geweest. Het heeft voor veel stress gezorgd en het zet een behoorlijke druk op je relatie, maar we zijn er sterker uitgekomen.”

Hoe wil je er als bruid uitzien?
“Ik wil een strak silhouet, waarin mijn figuur goed naar buiten komt. Ik hou wel van transparant kant bij het lijfje, maar ik hoef geen mouwtjes. Onderop mijn jurk wil ik heel weinig poespas. De periode waarin we trouwen is midden-zomer, dus ik wil geen jurk waarin ik het te warm krijg. Ook moet ik kunnen dansen en twerken in mijn jurk. Het moet dus comfortabel zitten, maar wel echt mooi zijn.”

Wat vond je van je bruidslooks?

“De eerste jurk vond ik heel erg degelijk. Té degelijk zelfs. Ik had ook een diadeem op, iets wat ik nooit zou dragen. Maar ik stond open om alles te proberen, dus vond het leuk om twee uitersten te zien. De tweede jurk was glitter en glamour, helemaal zoals ik het wil: korset, strak, veel decolleté en véél nadruk op mijn heupen. Een power look met veel sex appeal. Love it!”

Naam: Rochella (38)
Verloofd met: Melvin (46)
Samen sinds: 2003
Trouwdatum: 29-7-2021

FOTO’S Sabine Metz
CONCEPT & STYLING Jody Pluimers
HAAR & MAKE-UP Sandra Bierens Visagie en Haarstyling
HAARWERK Salon elle
BLOEMEN Bloemenservice Nederland
LOCATIE Het Oude Magazijn, Amersfoort

Lees ook het verhaal van Rosalinde: “Ik moest huilen bij de tweede look in de rolstoel.”

Categorie:  Bruidsmode,  Nieuws Tags: Bruidsjurken, trouwjurken, make-over, trouwen, bruiloft
Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Rosa Clara