Kimberly & James: precies goed

Vier jaar samen, tien maanden verloofd en zes maanden plannen wijzigen en aanpassingen maken; de aanloop naar de bruiloft van Kimberly Angle en James Hinkamp was stormachtig. “Maar toen we daar met z’n tweeën stonden, viel alles op z’n plek. Wij tweeën samen, daar draait het om.”

 

Gasten die zouden overvliegen, een spetterend feest en vooral heel veel liefde; zo zou de dag van Kimberly en James eruit komen te zien. Door alle corona-maatregelen moesten de eerste twee verdwijnen, het laatste bleef fier overeind. “In eerste instantie zouden er veel vrienden en familie overvliegen om bij onze bruiloft te zijn, maar door een beperking in het aantal gasten moesten we out-of-the-box denken”, verklaart James. “Om onze dag toch met iedereen te kunnen delen, hebben we een livestream opgezet. Zo waren ze onderdeel van de ceremonie.” Kimberly gaat verder: “Het was bijzonder om te zien dat ook de digitale gasten zich voor de bruiloft hadden aangekleed en met een glas champagne in de hand achter hun laptop zaten. Mijn ouders hebben zelfs foto’s gemaakt van de livestream.”

 

 

‘Doodeng!’

Het betekent wel dat Kimberly in haar eentje door het gangpad moet lopen. “Al die ogen op mij gericht, doodeng”, lacht Kimberly. “Ik was ontzettend nerveus. Maar zodra ik James zag staat, was alles oké. Het was alsof ik hem voor de eerste keer zag.” James kon zijn ogen niet geloven toen hij zijn aanstaande aan zag komen lopen. “Ik had een aantal hints gekregen, maar wist niet hoe ze eruit zou zien. Haar trouwjurk was elegant en modern, met een sexy open rug. Ik kreeg er kriebels van, ze was prachtig!”

 

 

Creativiteit

Na een korte ceremonie, waar hun ‘Amsterdamse familie’ op gepaste afstand getuige van mocht zijn, werden er foto’s gemaakt, cocktails gedronken en heerlijk gedineerd. “Wij zijn mellow en relaxed, dus onze bruiloft was precies goed. De excitement, de opwinding, is echt niet anders omdat we in corona-tijd zijn getrouwd. Je bent alleen iets voorzichtiger en met name creatiever in de uitvoering”, aldus James en Kimberly. “En we zijn ontzettend goed geholpen door alle betrokken huwelijksspecialisten. Zij wisten precies wat er wel en niet mocht, daar hoefden wij ons niet druk om te maken. Dat scheelde een hoop stress.“

 

 

Onbeschrijfelijk

Aan haar linkerhand glinstert een ongebruikelijke verlovingsring met gouden band en groen/blauwe edelsteen, die ze zelf heeft uitgezocht toen ze toevallig langs een kleine juwelier liepen, met daarboven een simpele gouden trouwring met kleine diamantjes. “Het gevoel dat we nu man en vrouw zijn, is onbeschrijfelijk”, zegt Kimberly. “Onze trouwdag was precies goed, want wij twee samen; daar draait het om.”

 

Details van de dag

Datum: 25-09-2020
Locatie & catering: de Hortus Botanicus Amsterdam
Fotograaf: Liselore Tempel Wedding Photography
Bruidsjurk: Wild at Heart Bridal


Wil jij meer foto's zien van bruidsparen die getrouwd zijn in corono-tijd? Op onze Pinterest vind je verschillende fotoreportages van newly weds!

Categorie:  Real Life Wedding Tags: Real Life Wedding, Hortus Botanicus Amsterdam, Trouwen in coronatijd, Trouwen en corona
Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Enzoani NL SB Rosa Clara