© Iris@Dutchandfamous.com

Een themabruiloft voor ieder budget

Van de uitnodigingen tot de bedankjes: door alle bruiloftsdetails in één kleur te houden, creëer je een stijlvol themafeest. En daar heb je heus geen onbeperkt budget voor nodig: wij geven je high- en lowbudgettips voor een stijlvolle themabruiloft!

Heel belangrijk: prioriteiten stellen. Wat is er gewoon heel leuk en wat mag echt niet ontbreken op jullie bruiloft? Maak samen een lijstje van de gewenste details voor jullie huwelijksfeest. Als het lijstje af is, vinken jullie allebei drie dingen aan die écht onmisbaar zijn. De overige items verdeel je in twee lijstjes: ‘leuk om te hebben’ en ‘als we nog geld over hebben’. Alles op een rijtje? Dan kan het shoppen beginnen!

De locatie

Sweet & simple:

Hebben jullie een klein decoratiebudget? Ga dan op zoek naar een locatie die zó mooi is dat je hem nauwelijks hoeft te decoreren. Het kan lonen om te investeren in een iets duurdere locatie waar je verder niets meer aan hoeft te doen. 

Glitter & glamour:
Speelt de prijs niet zo’n grote rol? Kies dan voor een mooie locatie die je helemaal naar jullie wensen aan kunt passen zonder dat je daarbij vastzit aan vaste leveranciers of aankleding. Bij dergelijke locaties huur je alleen de ruimte en kun je verder je eigen dreamteam van professionals samenstellen. 

Taart & co

Sweet & simple:

Een trucje is om alleen de onderste en bovenste laag van zo’n indrukwekkende stapeltaart eetbaar te maken. De andere lagen hebben dan een vulling van piepschuim of karton, maar worden wel prachtig gedecoreerd! Je kunt ook je familie en vrienden inschakelen. Vraag hen of ze hun favoriete taart of koekjes willen maken. 

Glitter & glamour:
Een bruidstaart die eruitziet als een kunstwerk, helemaal afgestemd op het thema van de bruiloft, is de droom van vele bruiden. Wij zeggen: ga ervoor! Maar waarom zou je daarbij stoppen? Trakteer jullie gasten op een geweldige sweet table die helemaal in de stijl van jullie bruiloft past. 

What to wear

Sweet & simple:

Laat op subtiele wijze jullie themakleur terugkomen in je outfit door een zijden bloem als haaraccessoire te dragen en een bloem uit je boeket aan je gekleurde ceintuur te bevestigen. Een schoenclip die net onder je jurk uitpiept, vormt daarbij een stylish accent! 

Glitter & glamour:
Verras je gasten met twee verschillende outfits. Tijdens de ceremonie ga je voor klassiek en ’s avonds dans je de sterren van de hemel in een oogverblindend feestjurkje. 

Uitnodigen in stijl

Sweet & simple:

Helemaal hip: de DIY-uitnodiging! Als je een beetje handig bent, is het heel leuk om samen met je aanstaande of vriendinnen de uitnodigingen in elkaar te knutselen. Ben je niet zo heel handig? Veel drukkerijen bieden tegenwoordig ook een voordelige online ontwerpservice aan. 

Glitter & glamour:
Pak uit met exclusieve materialen. Denk aan een luxe envelop met gekalligrafeerd adres en gesloten met een waszegel of zelfs een zijden enveloppendoos. Voor de kaart kies je voor hoogwaardig papier met een combinatie van professionele grafische technieken, bijvoorbeeld laser cutting, en authentiek handwerk, zoals geborduurde details.

Bubbels!

Sweet & simple:

Champagne wordt traditiegetrouw het meest gedronken op bruiloften, maar prosecco en cava zijn ook heel erg lekker! Deze Spaanse en Italiaanse wijnen hebben vaak een voordeliger prijskaartje, maar bubbelen net zo feestelijk. Wil je toch graag échte champagne op je bruiloft? Kies er dan voor om iedereen één glaasje te serveren om mee te proosten. 

Glitter & glamour: 
Als er één gelegenheid is die om een luxe fles champagne vraagt, dan is het jullie bruiloft wel! Je huwelijksfeest is het perfecte moment om een mooie fles Moët & Chandon of Taittinger te ontkurken.
Categorie:  DIY voor je bruiloft Tags: themabruiloft, bruiloft, themafeest, budget, low budget, high end, diy
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Ladybird