Een jurk uit een sprookje: de prinsessenjurk

Er was eens….een prinsessenjurk: dé trouwjurk waar vele bruiden wereldwijd al van droomden toen ze nog kleine meisjes waren. Het is de typische sprookjesjurk: een opvallende jurk met volumineuze rok en een sierlijk lijfje. Maar voor welke bruiden is dit ook echt de ultieme droomjurk?

Weelderige look
Een onvergetelijke dag verdient een onvergetelijke jurk. De prinsessenjurk is gemaakt voor bruiden die een sprookjesachtige bruiloft willen vieren en hun jawoord willen geven in een romantische en weelderige jurk. Het is een jurk voor vrouwen die altijd al hebben gedroomd van een prins op het witte paard en trouwen in een kasteel. Een fonkelende tiara maakt deze look helemaal af.

Voor wie? Voor jou?
De prinsessenjurk is een prachtige jurk voor als je de aandacht wilt leggen op de bovenkant van je lichaam. Door de nauwe aansluiting van de top en het accent op de taille, worden eventuele probleemzones als dijen en heupen verdoezeld. Voor kleine en/of heel slanke bruiden kan dit een model zijn om in te verdrinken. Het hebben van een beetje lengte en body is dus een pre.

En voor hem?
In een jurk als deze kan niemand eromheen: jij bent absoluut de bruid. Maar ook jouw aanstaande mag natuurlijk opvallen op deze bijzondere dag. Om ook nog eens perfect bij jou te passen, is er voor hem één ultiem pak: de smoking!
Categorie:  Bruidsmode Tags: Trouwjurk, bruidsjurk, trouwen, huwelijk, bruiloft, prinsessenjurk, sprookjesjurk
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Ladybird