Dromen laten uitkomen in de Caraïben

Heb je al eens gehoord van een ‘Director of romance’? Wij spraken met de Jamaicaanse Marsha-Ann Brown over haar spannende baan bij Sandals Resorts.

 

Wat doet een ‘Director of romance & weddings’?
“Ik heb de leiding over het gehele trouwaanbod van Sandals and Beaches Resorts en stuur de verschillende teams aan vanuit het hoofdkantoor. Onze weddingplanners werken nauw samen met de bruidsparen. Het leukste aan mijn baan is dat er elke dag wel iets nieuws gebeurt. Dat maakt het spannend! Ik houd er ontzettend van om de dromen van bruidsparen uit te laten komen.”

 

Wat is het bijzondere aan een Sandals-bruiloft?
“Wij laten de bruidsparen geen vaste trouwpakketten zien, maar tien verschillende ‘huwelijksinspiraties’. Deze gebruiken wij om inzicht te krijgen in persoonlijke favorieten en ze zijn flexibel te combineren. Het bruidspaar kiest onder andere de decoratie, de stijl en de plaats van de grote dag. Dat maakt elke bruiloft uniek en individueel ontworpen. We hebben niet alleen stranden en tuinen, maar ook een traditionele Caraïbische kapel en kleinere kapelletjes aan het water. Ons doel is persoonlijke service op het hoogste niveau te bieden!”

 

Wat is je persoonlijke favoriet voor een destination-wedding?
“Ik houd van een intieme ceremonie aan het water. Voor mij is er niets beters dan het kristalheldere water van het Caraïbisch gebied. We hebben vier kapellen boven het water in Jamaica en St. Lucia: superromantische locaties voor stellen die in het buitenland 'ja, ik wil' willen zeggen.”

 

Wat is de meest buitensporige wens die je tot nu toe hebt waargemaakt?
“Op een bruiloft in Jamaica kwam de bruid een uur voor de ceremonie met de wens om op een wit paard aan te komen rijden. Het was een béétje een uitdaging op zo'n korte termijn, maar ons team heeft het toch kunnen regelen! De bruid was helemaal gelukkig!”

 

   Marsha-Ann Brown
Beroep: Director of romance & weddings bij Sandals and Beaches Resorts
Woon- en werkplaats: Jamaica
Motto:"‘Wees dankbaar! Dingen zoals liefde, gezondheid en vrijheid lijken soms vanzelfsprekend, maar zijn dat niet voor iedereen."
Website: www.sandals.com
Categorie:  Trouw- & Feestlocaties,  planning & organisatie Tags: Trouwen in het buitenland, Caribische bruiloft, Trouwen op Jamaica, Tropische bruiloft
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Enzoani