Deco-inspiratie voor een buitenbruiloft

Stel: je wilt een heerlijke buitenbruiloft. Met je ceremonie op het strand, een boot, of gewoon in je achtertuin. Wat is er dan belangrijk? Juist, de decoratie! Kleed je locatie op een mooie en creatieve manier aan met de leukste tips en inspiratie, gevonden in onze beeldbank!
 Partytent
Jij, je aanstaande, jullie vrienden en familie en een prachtig uitzicht over de zee. Wat wil je nog meer? Een beetje beschutting annex gaaf decorstuk natuurlijk! Onze tip: scoor bij de bouwmarkt of het tuincentrum een witte partytent en decoreer deze met verse bloemen. Zet ze goed vast met ijzerdraad om het frame van de tent en bouw de partytent voorzichtig op. Zet vast met speciale zandharingen, zodat de wind er geen grip op krijgt.


 

Sterrenfeest
Een buitenfeest is overdag al heel leuk, maar zodra het begint te schemeren wordt het nog leuker! Ga helemaal los met kaarsjes, feestverlichting en… sterretjes! Door een aantal sterretjes aan een kartonnetje met een leuke quote te bevestigen, heb je direct een leuk bedankje voor jullie gasten.

 

Boomgaardbankjes
Vieren jullie de bruiloft in een boomgaard? Kies dan eens voor strobalen in plaats van stoelen of bankjes! De balen zitten heerlijk zacht en staan direct heel landelijk. In dit artikel zie je hoe je de strobalen omtovert tot een leuk bankje. Let ook op de rijstpapieren lampen die in de bomen gehangen zijn. Ze geven geen licht, maar het ziet er wel heel sfeervol uit.

 

 

Schelpenhanger
Of je nu op het strand trouwt of in je eigen achtertuin, schelpjes vormen altijd prachtige decoratie. Hier zijn ze gebruikt in een leuke zelfgemaakte tafelhanger, waar ook meteen het naamkaartje voor de tafelindeling aangeknoopt is. Wil je graag iets exotischer schelpen dan de exemplaren die je op het Noordzeestrand vindt? Neem eens een kijkje bij de plaatselijke kralen- of hobbywinkel!

 

Dancing flipflops
Put on your dancing shoes! Maak het je gasten comfortabel door een mand met teenslippers in leuke kleuren neer te zetten. Niets zo lekker als je hoge pumps (of knellende nette schoenen van de mannelijke gasten) uitschoppen en lekker verder dansen op je slippers. Natuurlijk mogen je gasten ze achteraf mee naar huis nemen, als aandenken aan jullie grote dag.


 

Wapperende lintjes
Van die schattige Franse bistrostoeltjes zijn van zichzelf al leuk, maar ze worden nog leuker met een heleboel mooie linten in jullie themakleur eraan. De wind zorgt ervoor dat ze zachtjes wapperen, wat het geheel nog sprookjesachtiger maakt. Het ook leuk om een paar kleine belletjes aan de linten te knopen!


Meer inspiratie? Neem een kijkje in onze beeldbank!
Categorie:  DIY voor je bruiloft
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Enzoani