De leukste welkomstborden voor jouw bruiloft!

Geef je gasten een warm welkom en ontvang ze met een customized bord. Ze zijn mooier en origineler dan ooit. Wij geven alvast 5 bijzondere voorbeelden.

 

1. Neon
Neon- of LED-letters doen het niet alleen goed op de dansvloer of bij de ceremonie, maar ook bij de ingang valt dit lekker op. Zet jullie initialen maar goed in de spots. Of jullie (nieuwe) achternaam, zoals ‘De Brinkjes’, hoe leuk!

 

2. Acrylglas
Het meest trendy materiaal voor welkomstborden? Acrylglas! Of je het bord nu met een speciale stift of folieletters voorziet van jouw welkomstwoordje, een eyecatcher is-ie zeker. Hij valt nog wat meer op als je hem met bloemen versiert.

 

3. Less is more
Ook in het geval van weddingdecoratie. Een bord in een zachte kleur, versierd met goudkleurige (folie)letters, is perfect voor een bruiloft die clean & chic is. Ook voor de tekst geldt dan: hoe minder, hoe beter. Alleen jullie voornamen is genoeg.

 


FOTO: Chymo & More Photography (L). Jasmijn Brussé Fotografie (R).

 

4. Glas
Een welkomstbord maken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Koop een grote fotolijst, en met een mooie belettering op het glas heb je in een mum van tijd een prachtig welkom gefabriceerd.

 

5. Spiegel
Het perfecte bord voor bij een romantisch sprookjeshuwelijk is de spiegel, kies een omlijsting in een tint die bij jullie themakleuren past. Fijne bijkomstigheid: een laatste lippenstiftcheck voor de ceremonie begint is hiermee een makkie!

 

Categorie:  Huwelijksdrukwerk en bedankjes,  De Ceremonie Tags: welkomstborden bruiloft, welkomstbord, unieke welkomstborden, welkom bruiloft, bruid en bruidegom magazine
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Ladybird