De leukste foodtrends voor een overheerlijke bruiloft!

Als jullie gasten napraten over jullie grote dag, hebben ze het natuurlijk over die prachtige jurk, het mooie weer, de bijzondere locatie, maar ook… over het eten. Breng je gasten in culinaire vervoering met deze originele foodtrends!

Foodtruck
Deze trend is overgewaaid uit Amerika en wordt in Nederland steeds populairder. De foodtruck is een restaurant op wielen met een leuk uitdeelluik. En wat staat er op het menu? Soep, lekkere broodjes of friet met hamburgers? Jullie bepalen het helemaal zelf. Ideaal!

Minifood
Normale gerechten die worden opgemaakt als miniatuurtjes… mmmm! Laat je gasten kiezen uit minihamburgers met minifrietjes, minipizza’s, maar ook minisandwiches, minipannenkoekjes en heel veel andere lekkernijen. Zo is er voor iedere gast wat wils! Bespreek van te voren met de cateraar welke gerechtjes jullie willen laten serveren op de bruiloft.

Bourgondisch of barbecue
Lekker: een Bourgondische maaltijd of een relaxte barbecue met veel vlees (denk aan sappige spareribs en lekkere steaks), stokbrood met kruidenboter en veel drinken. Alleen wijn? Nee hoor, bier bij de maaltijd is helemaal in en bubbels zijn altijd goed. Ook leuk: een grote tap met (zelfgemaakte) vruchtensap, zodat jullie gasten zelf kunnen bijschenken!

Taart!
Eigenlijk hoeft je bruidstaart maar aan één ding te voldoen: hij moet lekker zijn! Hoe hij eruit ziet, bepaal je zelf, want voor taarten geldt: hoe gekker, hoe beter! Wat dacht je van een cheesecake, een taart van macarons of een taart van lange vingers? Kies een unieke bruidstaart die niemand zal vergeten!
Categorie:  planning & organisatie Tags: Eten, bruiloft, bruiloftseten, buffet, barbecue, foodtruck, trouwen, food truck, minifood, minigerechten, hamburgers, bruidstaart, lekker eten, trouwen eten, bruiloft eten
Inloggen
NL SB Ladybird