Comeback van een klassieker: de XXL-bruidssluier

De XXL-bruidssluier is weer helemaal terug in de mode en staat bovenaan het verlanglijstje van elke stijlvolle bruid. Zó draag je zo’n mega lange sluier op je grote dag.

 

We maken de comeback van de adembenemend lange sluiers mee. Wist je dat de sluier het oudste onderdeel van de bruidsoutfit is? Meghan Markle. Die van haar is qua lengte en wauw-factor een goed voorbeeld. Deze was maar liefst vijf meter lang en werd achter haar aan gedragen door twee bruidsjongetjes.

 

Sluier-trend

De moderne cathedral-sluier met een lengte van drie tot vijf meter valt fijntjes en licht over de rug van de bruid. Let erop dat hij perfect met je jurk matcht qua kleur, stof en decoratie, zoals een kanten zoom of juist met strassteentjes. Op de juiste manier gedragen is de XXL-sluier niet ‘gewoon’ een accessoire, maar speelt hij letterlijk de hoofdrol in jouw bruidslook.

Rode loper

Zo’n lange sluier betekent heel wat meters delicate stof. Trouw je buiten? Let er dan op dat je sluier makkelijk kan blijven haken aan takjes of een ruwe ondergrond. Vraag bij je trouwlocatie of het mogelijk is een loper uit te leggen voor je ‘walk down the aisle’.

Een sluier voor verschillende looks

Met je megalange sluier maak je een prachtige entree tijdens de trouwceremonie, maar hij is iets minder praktisch tijdens het dansen. Handig: sommige sluiers hebben meerdere, afneembare lagen. Of wissel je sluier ’s avonds voor een ander haaraccessoire, zoals een fascinator of een tiara

Categorie:  Bruidsaccessoires Tags: bruidssluier
Gerelateerde inhoud
  • Trouwen als Grace Kelly Trouwen als Grace Kelly
  • Handige tips voor lastminute-beautyproblemen Handige tips voor lastminute-beautyproblemen
  • De ultieme accessoirelijst De ultieme accessoirelijst
Inloggen
NL SB Ladybird