Barolorood: de nieuwe trendkleur

Maak een flink statement in je barolorode trouwpak tijdens je bruiloft. Hier vind je styling-tips en alles wat je moet weten over deze trendkleur.

 

De kleur van koningen

Naast all time favourites als zwart en blauw, verovert een nieuwe trendkleur onze harten: barolorood. Een elegant dieprood met een blauwe ondertoon. Echte wijnkenners zullen de link met de welbekende rode wijn al gelegd hebben. Voor alle anderen: Barolo is een droge rode wijn uit Italië, ook bekend als de wijn der koningen. Geen wonder dat designers zich hierdoor hebben laten inspireren bij het ontwerpen van de nieuwe collecties voor de bruidegom.

 

Wijnrood trouwpak

Als je een barolorood kostuum kiest als basis voor je trouwlook, is het mooi om je accessoires daarop aan te laten sluiten. Denk aan een vest, cumberband, overhemd, strik of stropdas in dezelfde wijnrode kleur. Vergeet je zakdoek niet! Als je het liever iets klassieker wilt, kies je voor een wit overhemd. Bruine leren schoenen en dito riem maken dit warme setje compleet. Een mooie en vooral sexy look creëer je door barolorood en zwart te combineren. Draag bijvoorbeeld schoenen en een riem van zwart leer. Ben je een durfal op modegebied? Kies dan voor barolorood in combinatie met accessoires in blauw-lila tinten. Of denk eens aan donkergroen!

 

Wanneer draag je het?

Het fijne aan deze trendkleur is dat het op zoveel verschillende manieren gestyled kan worden. We kunnen niet stellen dat barolorood een echte herfstkleur is, want eigenlijk kan deze kleur altijd! De accessoires, de snit en het materiaal van het kostuum maken het verschil. Een licht en luchtig model met een fris overhemd maakt dat het pak uitstekend in de zomer past. Terwijl een smoking in deze kleur, in combinatie met donkere accessoires, weer perfect past bij de herfst en de winter.

 

Categorie:  Bruidegomsmode,  Bruidegom Tags: trendkleur 2019, trendkleur 2020, rood, barolo, pak, kostuum
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Rosa Clara