Annemiek & Jelle Jippe: een waardevol moment

Annemiek en Jelle Jippe Holwerda leren elkaar toevallig kennen bij gezamenlijke vrienden en zijn sindsdien onafscheidelijk. Dus toen Jelle Jippe haar ten huwelijk vroeg, hoefde Annemiek niet lang na te denken! “Het moment dat ik hem in de tuin zag staan, zal ik nooit vergeten.”

 

 

De mooie St. Catharijnekerk in Brielle is 11 september het decor van de bruiloft van Annemiek en Jelle Jippe. Omdat het grote feest niet door kon gaan, zijn alle avondgasten uitgenodigd voor de ceremonie en is het kersverse bruidspaar daarna gaan dineren met een kleine groep familie en dierbaren. “Deze dag draaide echt om ons, om ons huwelijk. We zijn in de kerk getrouwd, waardoor wij onze avondgasten konden uitnodigen voor de ceremonie. Zo konden wij ons huwelijk toch een beetje delen met iedereen die wij er graag bij wilden hebben. En afsluiten met een diner in kleine kring was heerlijk! Het was een intiem moment waarbij we ontspannen en relaxt konden genieten. We hadden het echt niet anders gewild, zelfs al zou dat kunnen. Het klinkt cliché, maar het was echt de mooiste dag van ons leven”, verklaart Annemiek.

 

 

En het mooiste moment van de dag? “Dat was ons ‘eerste momentje’ samen. Toen ik van de trap afkwam en Jelle Jippe buiten in de tuin zag staan, besefte ik opeens dat het echt was en dat ik zijn vrouw zou worden. We konden hier even samen van genieten, voordat het allemaal echt begon. Een waardevol moment.”

 

Locatie: St. Catharijnekerk Brielle
Fotograaf: Cathy Hoogenboom
Bruidsjurk: De Bruidshoek
Trouwpak: De Bruidshoek
Categorie:  Real Life Wedding,  Nieuws Tags: Real Life Wedding, #zomooitrouwenwij
Gerelateerde inhoud
  • Kimberly & James: precies goed Kimberly & James: precies goed
  • Ameland: het Ibiza van Nederland Ameland: het Ibiza van Nederland
Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Rosa Clara